Élettársam nagymamájával elmehetek ápolásira?
Figyelt kérdés
A párommal lakom és a szüleivel meg az anyai nagymamájával. Élettársként sem vagyok bejelentve a páromnál csak ide a lakásba. Elmehetek a mamájával ápolásira? Nagyon sokszor nem tud elmenni a boltba, porckopása van. Vagy házasságban kéne élnem a párommal?
Tudom a Google, jó barát, de nekem nem kell a 20 oldal rizsa csak azt szeretném tudni, hogy lehetséges-e ez.
2012. márc. 10. 18:42
11/11 anonim válasza:
Bocsánat előző vagyok! Lemaradt a gondolatomból. Az hogy munkaviszonynak számít-e azt még senki sem tudja. Úgy tudom egyelőre még nem ismerte el államkormányunk, hogy ez is egyfajta munkavégzés. Én is annak idején mondtam,a környezettanulmánynál akik voltak, hogy jó ha nem tudok a mamával elmenni ápolásira, akkor szívesen elmegyek dolgozni, csak mondják meg hogy hova? És a Mamának a hivatalból küldjenek egy Ápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!