Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljunk ezek után?...

Mit csináljunk ezek után? Kijöttek a rendőrök mert vki azt jelentette hogy prostitúció folyik a lakásba.

Figyelt kérdés

Az eset tegnap történt 11 óra körül. Nem mondták meg a rendőrök hogy ki volt az aki jelentette,de én gyanítom hogy vmelyik szomszéd. Olyanokat mondtak h hajnalba jövünk megyünk a lakásból,meg sokan megfordulnak nálunk és mivel a prostitúció folyik a laksába kiskorú veszélyeztetése is fenn áll. Tegnap este is elég sokan voltak nálunk,de nem is voltunk pedig hangosak.

Négyen élünk a lakásba. Anyukám,én,nővérem és az ő 4 éves kislánya. Mindnyájan több műszakba dolgozunk,és ezért tényleg van olyan h hajnalba jövünk,megyünk. Van mikor idegen jön hajnalba-a babysitter,hogy a gyerek ne legyen egyedül ha úgy van. Szoktak jönni hozzánk barátok,ismerösök. Meg van h elmegyünk bulizni. Tegnap este is itt volt az én barátom,anyukám barátja,tesóm barátja és és annak a huga-meg annak a barátja. Tehát tényleg elég sokan voltunk.

Úgy 2 éve költöztünk ide,a szomszédaink mind idős emberek. Egy csomó minden nem tetszik nekik. Hogy pl nem járunk el lakógyűlésre-3havonta van- ha ugy dolgozunk ilyen miatt nem veszünk ki szabadságot. Nem veszünk részt ilyen közös udvartakarításba. Nem mi tehetünk róla h néha hétvégén is dolgoznunk kell. Vagy h éjszaka is dolgozunk majd akkor ilyen hülyeségek miatt nem fekszek le meló után ALUDNI. Takarítani is csak akkor takarítunk ha mi vagyunk a sorosok. pedig mi is gyakrabban is csinálhatnánk ezt mondják. Volt már hogy kaptunk névtelen kis cetlit a postaládába hogy ne engedjük meg hogy idegen biciklit betegyenek a biciklitárolóba,vagy h vigyük el a gyerek motorját az ajtó mellől mert akadályozza a közlekedést. Vicces hogy csak akkor akadályozta volna ha úgy közlekednek h teljesen a fal mellett és kanyarnál fullra beállnak a az ajtónk elé. pedig mások a nagy babakocsit tárolják az ajtajuk a fal mellett,de az nem zavarja őket. Meg a biciklis eset is! Az én barátom szokott néha biciklivel jönni. Miért ne tehetné be a tárolóba? Mert én nem biciklizek? Akár biciklizhetnék is,nem? Elég dühítőek ezek az emberek.

Meg olyan is volt,akkor is itt volt mindenkinek a barátja hogy az egyik szomszéd megkérdezte h mindenki be van ide e jelentve h itt lakik,mert sokan vagyunk és ő nem hiszi h mind a 7 személy be van ide jelentve,és majd a társas képviselőinél be fogja jelenteni h mi csalunk azzal h mennyien élünk itt. Kb úgy nézett ki,mintha a szomszédok szabnánk meg h mikor jöhetnek át,és alhatnak itt a pasijaink.

Hitel van a házon,most ez miatt nem akarjuk eladni.

A rendőrök mikor elmondtuk nekik h szó sincs semmiféle k.urválkodásról,mondták h ha akarunk ismeretlen személy ellen indíthatunk rágalmazásért feljelentést.

22/L-köszi h elolvastátok.

2012. márc. 7. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyetek tudomást az egészről a továbbiakban. Jobb nem belemenni egy rendőrségi ügybe, nem érdemes feljelentést tenni. Papírt ki lehet tenni, de ha esetleg legközelebb is kihívják a rendőröket, akkor rajtuk fognak röhögni, nem rajtatok.

Utolsó: bunkó mentalitás?! Nem - ez a normális mentalitás.

2012. márc. 28. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:

"Tegnap este is itt volt az én barátom,anyukám barátja,tesóm barátja és és annak a huga-meg annak a barátja. Tehát tényleg elég sokan voltunk. "

Igen, igen. Távolról nézve, tényleg úgy látszik, mintha pasik járnának a nőkhöz. A szomszédok meg nem ismerik őket, ezért gondolhatják, hogy ez simán egy kupleráj.

2012. márc. 29. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

a kedves szomszédoknak nincs magánéletük? tessék a saját életükkel foglalkozni. amúgy, ha van három nő, és oda jön három férfi, az mitől lesz kupleráj? de ha több jönne, se lenne hozzá semmi közük. amúgy, ha ennyire jól megfigyelték az életeteket, nem tűnt fel nekik, hogy ugyanazok a férfiak jöttek?

szerintem is tegyetek feljelentést ismeretlen rágalmazó ellen. vagy ne most, de figyelmeztessétek az öregeket, hogy ha még egyszer ilyen lesz, ez lesz a következménye.

2012. máj. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!