Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljunk ezek után?...

Mit csináljunk ezek után? Kijöttek a rendőrök mert vki azt jelentette hogy prostitúció folyik a lakásba.

Figyelt kérdés

Az eset tegnap történt 11 óra körül. Nem mondták meg a rendőrök hogy ki volt az aki jelentette,de én gyanítom hogy vmelyik szomszéd. Olyanokat mondtak h hajnalba jövünk megyünk a lakásból,meg sokan megfordulnak nálunk és mivel a prostitúció folyik a laksába kiskorú veszélyeztetése is fenn áll. Tegnap este is elég sokan voltak nálunk,de nem is voltunk pedig hangosak.

Négyen élünk a lakásba. Anyukám,én,nővérem és az ő 4 éves kislánya. Mindnyájan több műszakba dolgozunk,és ezért tényleg van olyan h hajnalba jövünk,megyünk. Van mikor idegen jön hajnalba-a babysitter,hogy a gyerek ne legyen egyedül ha úgy van. Szoktak jönni hozzánk barátok,ismerösök. Meg van h elmegyünk bulizni. Tegnap este is itt volt az én barátom,anyukám barátja,tesóm barátja és és annak a huga-meg annak a barátja. Tehát tényleg elég sokan voltunk.

Úgy 2 éve költöztünk ide,a szomszédaink mind idős emberek. Egy csomó minden nem tetszik nekik. Hogy pl nem járunk el lakógyűlésre-3havonta van- ha ugy dolgozunk ilyen miatt nem veszünk ki szabadságot. Nem veszünk részt ilyen közös udvartakarításba. Nem mi tehetünk róla h néha hétvégén is dolgoznunk kell. Vagy h éjszaka is dolgozunk majd akkor ilyen hülyeségek miatt nem fekszek le meló után ALUDNI. Takarítani is csak akkor takarítunk ha mi vagyunk a sorosok. pedig mi is gyakrabban is csinálhatnánk ezt mondják. Volt már hogy kaptunk névtelen kis cetlit a postaládába hogy ne engedjük meg hogy idegen biciklit betegyenek a biciklitárolóba,vagy h vigyük el a gyerek motorját az ajtó mellől mert akadályozza a közlekedést. Vicces hogy csak akkor akadályozta volna ha úgy közlekednek h teljesen a fal mellett és kanyarnál fullra beállnak a az ajtónk elé. pedig mások a nagy babakocsit tárolják az ajtajuk a fal mellett,de az nem zavarja őket. Meg a biciklis eset is! Az én barátom szokott néha biciklivel jönni. Miért ne tehetné be a tárolóba? Mert én nem biciklizek? Akár biciklizhetnék is,nem? Elég dühítőek ezek az emberek.

Meg olyan is volt,akkor is itt volt mindenkinek a barátja hogy az egyik szomszéd megkérdezte h mindenki be van ide e jelentve h itt lakik,mert sokan vagyunk és ő nem hiszi h mind a 7 személy be van ide jelentve,és majd a társas képviselőinél be fogja jelenteni h mi csalunk azzal h mennyien élünk itt. Kb úgy nézett ki,mintha a szomszédok szabnánk meg h mikor jöhetnek át,és alhatnak itt a pasijaink.

Hitel van a házon,most ez miatt nem akarjuk eladni.

A rendőrök mikor elmondtuk nekik h szó sincs semmiféle k.urválkodásról,mondták h ha akarunk ismeretlen személy ellen indíthatunk rágalmazásért feljelentést.

22/L-köszi h elolvastátok.

2012. márc. 7. 18:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Úristen.. nagyon sajnállak benneteket, hogy ilyen szomszédjaitok vannak.. :/ Talán a legjobb az lenne ha eljárást indítanátok és akkor talán leszállnának rólatok.
2012. márc. 7. 18:22
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

A lépcsöházba kitesztek egy papirt, hogy ha még egyszer bárki zaklat benneteket a rendörséggel, akkor feljelentést tesztek rágalmazásért.

A következö esetnél meg tényleg megtenni.

2012. márc. 7. 18:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából a családból engem bosszant ez az egész a legjobban! Anyukám azt mega tesóm azt mondja h ne csináljunk belőle ügyet hátha akkor nem zaklatnak. Sőt,még anyukám akar nekik megalázkodni és mondta h kevesebbet legyenek itt a barátok,meg a haverok!
2012. márc. 7. 18:27
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
nagyon sajnállak,de szerintem is tegyetek feljelentést
2012. márc. 7. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Semmit.
2012. márc. 7. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

" Tegnap este is itt volt az én barátom,anyukám barátja,tesóm barátja és és annak a huga-meg annak a barátja. Tehát tényleg elég sokan voltunk. "

Na és? Ha egyébként csendháborítás nem valósul meg, hazavihetem éjjel kettőkor a fél város. Senkinek semmi köze hozzá.

2012. márc. 7. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
*várost
2012. márc. 7. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is a postaládák fölé vagy valami jól látható helyre kirakott papír lenne a legjobb, hogy legközelebb feljelented azt aki oktalanul hív oda rendőröket. Idős emberek, ezek már csak ilyenek (előítélet de hát kevés megértő van a fiatalokkal) majd ha ezt meglátják inkább ők se foglalkoznak veletek.
2012. márc. 7. 20:43
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Tedd azt, amit a rendőrök mondtak. Ne legközelebb, most!

A papírfecniknek nem sok értelme van, úgyis letépik, vagy feljelentenek rongálásért is. Lakásfestés előtt kiragasztottam néhány lapot, elnézést kértem a kellemetlenségért, - másnapra mind leszaggatták.

2012. márc. 8. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

" hazavihetem éjjel kettőkor a fél város. Senkinek semmi köze hozzá."

No látod kedves kérődző!

Ez a bunkó mentalitás. Ti eddig is lakásban laktatok, vagy valahol erdőben?

2012. márc. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!