Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kиrvázni?
Elősszőr is kell egy strici. Annak itt vagyok én.
Írj privit és a többit megbeszéljük
Ne az útszéliekben gondolkozz. Görgess a lap aljára. Van ott egy hirdetés. rosszlányok.hu Lakásra mehetsz. képek vannak képek a lányokról...
Ott érdemesebb.
"Nyugi, nem a 15 éves szemüveges hülyegyerek vagyok a számítógép mögül."
Dehogynem... Ja bocs 16, és 45 kilogramm büszke tulajdonosa, na nem arany :).
Alapszabály, hogy bozótoskurv@'hoz nem megyünk!
Semmi engedélye, meg egészségügyi vizsgája. Amúgy kocsihoz kötik általában.
Inkább neten kurv@zz. Felhívod kérsz egy árlistát meg egy időpontot, aztán kész. Ez a dolga nem fog problémázni.
,,Dehogynem... Ja bocs 16, és 45 kilogramm büszke tulajdonosa, na nem arany :)"
20 vagyok, 185 centi és száz kilenc kiló, hamár ennyire belemásztál a dologba :D
Pfúúúúú...
És most mi lesz?? megverekedtek neten?
Én 181cm vagyok, 82 kg, de ha felbasszák az agyam a kétajtós szekrény méretű embernek is simán nekimegyek. Elég egy jól irányzott ütés és mér fekszik is. Mivel eléggé képbe vagyok az anatómia terén, ezért tudom mik az emberi test leggyengébb pontjai. Tudom hova és miként kell ütni. Szóval ne verd magad a súlyodra és a magasságodra...
Vállad meg nyakad???
Nézz meg egy Krav-maga harcművészet videót (egyébként magyar gyökerű harcművészet) és megérted majd miről beszélek...
168 cm, 65 kg és sosem kellett kurv@znom
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!