Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom k*rvázni akar menni! Mit tennétek a helyemben?
Párom bejelentette, hogy k*rvázni akar menni. Először azt hittem csak viccel, de nagyon határozottan állítótta.
Bizonyos doldogak nem engedek meg neki a szexben..szeretem a szexet, de nálam van határ. Nála pedig nincs a legundorítobb perverziókra is gerjed.
(Mindezt 2 év után, semmi előzmény nélkül. Közölte velem)
Mondtam neki, ha ezt komolyan gondolja akkor részemről vége és azt csinál amit akar. Azt mondta rendben van, de igazából nem fogtam fel, hogy komolyan beszél. Összeszedtem a cuccaimat és haza jöttem, ő ezt végig nézte.
Még aznap este hívott, hogy hülye volt, na haragudjak...csak bántani akart! De azt nem tudja megmagyarázni miért.
Most ugy csinál mintha semmi nem történt volna, és felejtsük el...De én nem tudom!
Miért csinálhatta ezt? Ezek után hogy bízzak meg benne?
Nem tettem semmit, hogy ennyire megbántson.
azért csinálhatta, mert nagyobb a szexuális étvágya.
pontosan mik a perverziói?
amúgy ez így nem fog menni.
hosszú távon se neked, se neki nem lesz jó
engedd neki az anált is, akkor talán javul valamit a helyzet...
Hagyd a fenébe az ilyen férfit! Akármennyire is szereted, ő fájdalmat okozott neked és ahogy írtad is, nem tudnál ezek után megbízni benne (amit nem is csodálok). Ha ő ilyen, hogy neki egy k*rva kell, akkor hadd csinálja! Ennél sokkalta jobb, különb férfit érdemelsz!
21/L
vagy lehet, hogy engednie kéne az anált
ha nem akkor szakítsanak
Szia!
Amikor a volt barátom azt mondta, hogy ő szívesen kipróbálná 3asban is; akkor összetört bennem valami. Nagyon fájt, de engedtem "kidobni" magam, mert sokmindent szeretek megtenni, de ez már nem fér bele. Ahogy a kvázás sem. Akárhogy is viccnek szánta a barátod, alapja van.Nálam alap a bizalomvesztés, ami egy kapcsolat vége. Csak te ismered a barátodat, hogy mennyire szeret stb? Azt mondanám, jön még másik villamos, de a döntés nálad van....
Nagyon sok csaj amikor már biztos a dolgában,
elkezd megtagadni dolgokat a párjától...
...hát ne csodálkozz, ha keres egy kevésbé finnyásat!!
Nem csak az análról van szó...néha azt érzem, hogy semmi nem elég neki, mindig többet, perverzebbet akar. Vannak időszakai, amikor lenyugszik van hogy még szexhez sincs kedve, csak összebujva romantikázni, máskor meg mintha megőrülne, semmi nem elég neki, volt hogy azt éreztem én se vagyok neki elég...
De ez most nagyon váratlanul ért, erre nemszámítottam.
Lehet, hogy rámunt?
És még az a furcsa, hogy megbeszélni se akarja azt mondja már bocsánatot kért hülye volt, felejtsük el...csak én kellek neki. Csakhogy én ezt már nem hiszem el.
Szerintem butaságot csináltál, hogy azonnal visszamentél, először át kellett volna beszélnetek a dolgot töviről hegyire.
Mi az, hogy nem tudja miért akart bántani?Ilyen nincs!
Egyébként a szexuális vonulatra rátérve, az szerintem nagyon gáz ha egy pasi, úgy akarja rávenni a párját tudat alatt, hogy azonosuljon az elképzeléseihez, hogy azzal "zsarolja", hogy elmegy k+rvázni.
Ez kb olyan óvodás, mint tinédzserkorban, hogy ha nem fekszel le velem elhagylak, csak ez már a felnőttek játszóterére vetült ki.
Nézd, ha valóban ilyen szélsőséges az elképzelése a szexről a te olvasatodban akkor el kellene azon gondolkozni, hogy érdemes-e vele maradni, mert ha csak így ezt valaki bejelenti akkor az kb már ott tart, hogy még ki akar próbálni jó néhány dolgot amit te nem szeretnél.Ez pedig egy idő után frusztrációhoz vezet ez egyikőtöknek sem jó.
De ettől még nem kell meghajolnod az kérése előtt, csak azt csináld ami jól esik ami neked belefér.
Pl: van akinek az análszex undorító van aki imádja, ettől nem rosszabb vagy jobb az egyik a másiknál csak más.
De hosszútávon a szexuális "éheztetés" és mivel ő nem kapja meg amit igazán akar ez számára az, a kapcsolatotok rovására fog menni.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?Mert ha huszasok akkor nem sok esély látok rá, hogy ebből családalapítás és holtomiglan holtodiglan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!