Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom k*rvázni akar menni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom k*rvázni akar menni! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párom bejelentette, hogy k*rvázni akar menni. Először azt hittem csak viccel, de nagyon határozottan állítótta.

Bizonyos doldogak nem engedek meg neki a szexben..szeretem a szexet, de nálam van határ. Nála pedig nincs a legundorítobb perverziókra is gerjed.

(Mindezt 2 év után, semmi előzmény nélkül. Közölte velem)

Mondtam neki, ha ezt komolyan gondolja akkor részemről vége és azt csinál amit akar. Azt mondta rendben van, de igazából nem fogtam fel, hogy komolyan beszél. Összeszedtem a cuccaimat és haza jöttem, ő ezt végig nézte.

Még aznap este hívott, hogy hülye volt, na haragudjak...csak bántani akart! De azt nem tudja megmagyarázni miért.

Most ugy csinál mintha semmi nem történt volna, és felejtsük el...De én nem tudom!

Miért csinálhatta ezt? Ezek után hogy bízzak meg benne?

Nem tettem semmit, hogy ennyire megbántson.

2011. júl. 16. 16:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az ilyet ott kell hagyni a francba, nem tisztel, nem szeret, szexben sem vagy neki elég. Legyen büszkeséged, hagyd ott, szerintem elég hamar belebotlanál egy normális pasiba.
2011. júl. 16. 18:19
 22/22 anonim ***** válasza:
hamár a kangörcse miatt odáig vetemedett hogy megakarjon bántani téged, akkor nincs mellette semmi keresni valód. Ez egy szemét, hagyd ott!
2011. júl. 16. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!