Elvették tőlünk az öcsémet. Mit lehetne csinálni?
hogy lányokat futtatnak, de kiderült hogy ez nem igaz. Papirok is vannak róla, lezárták az ügyet ezzel kapcsolatba, visszakaptak mindent amit elvettek tőlük, kivéve öcsémet..:/
Mivel külföldiek mindenbe belekötnek, hiába zárták le az ügyet, ezt még mindig húzzák.
Itthonról tudunk tenni valamit? Mert kint körülbelül lehetetlen..
Nem tudom, nekem ennyit mondtak csak anyumék, de ha lezárult az ügy hogy ártatlanok, visza kéne hogy adják.
Olyanokat próbálnak rájuk fogni hogy pl: nem az ő gyerekük stb.. amikor itthonról az összes papírt mindent kiküldtünk hogy de az! Akkor valami másik idióta dolgot találtak ki.
Itthon mit lehetne tenni? Mert kint nem sok mindent.
Mivel magyar állampolgár, nem tarthatják kint, jól gondolom?
Mégis mit csinálnak ők ott kint, hogy ennyire gyanakodnak rájuk??? Gondolom, két ember egy "nine-to-five" irodai állással nem keveredik ilyen gyanúba...
Te nagykorú vagy?
Nem tudom mit csináltak, csak azt tudom amit ők mondtak, És nem is érdekel! Az érdekel hogy hogyan tudom hazahozatni az öcsémet!
Igen az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!