Most már a gyerekektől is elveszik a pénzt?
59%-os 18/20-nak
Aki ilyen hangnemet üt meg egy fórumon,és akiben ilyen düh van a szegények ellen,annak szerintem semmi keresnivalója nincs a posztolók közt.De én is válaszolnék neked,bár nem nekem írtad a kedves leveledet.
"A legfeljebb 12 ezer forint mennyit segítene a gyereken"
-Nos,ebből látszik barátom,hogy közöd nincs a témához.Ma átlagosan ennyi egy gyerektartás összege,és aki egy gyereket egyedül nevel,annak bizony segítség.
"És 47 ezerből ellehet tartani a gyereket csak az 1 gyereket"
-Itt ismét ékesen bizonyitottad,hogy közöd nincs a témához,de vadul irogatsz tanácsokat osztva.
"És senki nem fogja törvényileg kötelezni rá"
-Elég rossz törvény,és bízom benne,hogy ezen változtatnak,mert a gyermektartás nem a gyakorló szülőnek,hanem a gyermeknek jár(na).
"Mellesleg ha nem tudja eltartani a gyerekét,hogy itélték neki a gyereket?"
-Ezekszerint nem olvastad végig a kérdező írását,mert ha ezt tetted volna nem kérdeznél ekkora ökörséget.
"Miért nyomorog a gyerekkel?"
-Feltételezem azért amiért rajta kivül még sok szülő nyomorog a gyerekével.Többek közt az olyan szemét emberek miatt is,akik a saját gyerekük után egy forintot sem fizetnek egy életen át,és a törvény adta lehetőségek mögé bújva ezt sajnos megtehetik.
"Tökéletes szülő most azt szeretné,hogy helyette az exen csattanjon az ostor"
-Ehhez a kommenthez sajnos nem tudok mit írni,csak a gyomrom forog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!