Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most ez komoly, hogy egy...

Most ez komoly, hogy egy látlelet, meg a receptírás ezrekbe fog kerülni?

Figyelt kérdés
Ez azért már kezd eldurvulni,ami itt megy ebben az országban.Azért 1500 Ft-ot fizetni,mert valaki történetesen elveszti a receptjét,vagy 6.000 Ft-ot fizetni,mert éppen valakit agyonvernek,és szüksége van a látleletre,ez azért már több mint az emberek legális kifosztása.Ezeken felül még vagy 5-6 orvosi szolgáltatásért kell majd ezreket fizetni,persze ha elfogadják ezt a javaslatot.Márpedig elfogják fogadni,ebben biztos vagyok.
2012. febr. 19. 01:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Itt most nem a vizitdíjról van szó,mert az 300 FT-os tétel volt.Ezek viszont többezres tételek,ha nem tévedek."Ne menyjenek mindenért orvoshoz"-Neked van fogalmad,mennyi idős ember járkál unalmában orvoshoz,minden hangosabb szellentés után?Ebben a házban ahol én lakom,a lakók 70%-a nyugdíjas.Számtalan esetben láttam,hallottam,hogy egy hét alatt 4x 5x megy orvoshoz.Receptírás,vérnyomásmérés,reumabeutaló,nem jó a gyógyszer,túl erős a gyógyszer,régen csináltak teljes vérképet,stb.stb.Ezek sem ingyen vannak,miközben az aktív dolgozó,szinte alig használja az egészségügyi ellátást,mert betegállományba úgysem tud menni.Ha hiszed ha nem,amikor a 300 Ft-os vizitdíj érvényben volt,lecsökkent a felére az orvosi várótermek zsúfoltsága.
2012. febr. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!