Érdemes feljelentést tenni?
Szivességi szerződéssel voltak albérlőink, viszont valójában volt lakbér.
Egyszercsak leléptek. El nem vittek semmit, a lakást sem verték szét hála az égnek, viszont kéthavi csekket nem fizettek be.
A férjem feljelentést tett, de én attól félek, hogy bizonyítani tudják a lakbért, és akkor még a végén mi kerülünk az Apeh látókörébe!
Volt, hogy utalással fizettek, mikor nem tudtunk a pénzért menni, vannak e-mailek, smsek, hívások, ingatlanügynök által találkoztunk, plussz internetes hirdetés is volt, amiben levolt írva, hogy havi ötven a lakbér, vannak tanuk akik látták, hogy átveszem a pénzt.
Meghagyták a kauciót, ezért nem akarok balhézni.
A férjemmel mostanában fasírtban vagyunk más okból.
Ráadásul van egy cégünk, ahol csak négy órában vannak az emberek bejelentve, ha jobban a körmünk alá néznek, akkor iszonyú nagyot bukunk. Plussz, hogy azóta vannak más bérlők is, akik szintén fizetnek.
Mivel a kaució tipikusan kéthavi bér, ezért pont a pénzednél vagy. Nem?
Amúgy meg ez az időnként utalással fizettek... Ha nem volt mindkét fél által aláírt, rendszeresen vezetett fizetési jegyzék, akkor ezen tényleg csak ti járhattok pórul.
Én is ezt mondom. amúgy másfél havi volt, ráadásul általányt fizettek, többet, mint amit használtak. A kedves férjem kergette el őket, mint kiderült. Ha nem tudtam menni a pénzemért, ő hóközben felugrott hozzájuk, balhézott, hogy szerinte kosz van, meg kupi. Engedélyt kértek és kaptak festésre, a férjem meg berontott és ordítozott velük, hogy nem tettszik neki. Mindezeket később tudtam meg. Ő csak pénzt akar látni :(
Úgy néz ki válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!