Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Magyar törvények nem értem...

A Magyar törvények nem értem miért nem engedik a spanglit?! Az alkohol pedig minden formában legális, azért ha eltolsz egy spanglit azután 2 óra mulva már simán tudsz rendesen bármit csinálni. Jah és a függöség? Az alkoholnál is jelentkezik!

Figyelt kérdés
ha hasonloan vélekedtek irjatok!!!
2012. febr. 8. 19:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
50%

"A 2. válaszolónak teljes mértékben igaza van. Az alkohol még nem jár akkora függőséggel, és nincsenek olyan kemény mellékhatásai mint a drogoknak."

Nem drogról volt szó. hanem fűről. Függőséget nem okoz, az alkohol viszont igen. Mellékhatások tekintetében pedig kérdezze ön is háziorvosát, vagy gyógyszerészét. :)

2012. febr. 8. 21:17
 22/34 anonim ***** válasza:

"nem mondom azt hogy a fű jó és legalizálni kéne,de ha nem értesz a dologhoz ne szólj hozzá"

Bizonyos betegségeket lehet vele gyógyítani, de ugyanez elmondható az alkoholról is. Tehát ezen a téren egy - egy.

2012. febr. 8. 21:19
 23/34 anonim ***** válasza:
50%

"Az LSDt használó embereket lehet igazi drogosnak nevezni , ő az a fajta aki tényleg ölne érte de egy marijuanát fogyasztó ember nem.Teljesen más a kettő."

Kérlek nézz utána újra! Az igaz, hogy az LSDs egyáltalán nincs magánál és sárkányokat meg egyéb fura dolgokat vizionál, viszont függőséget az LSD sem képes okozni.

2012. febr. 8. 21:21
 24/34 anonim ***** válasza:
Ja és azt is elfelejtettem leírni hogy ma Magyarországon kb hány alkoholista lehet?Nagyon sok és sokan halnak meg az alkohol miatt mert a májuk szervezetük tönkre megy az olcsó italtól ráadásul sokan megfagynak éjszaka mert berúgnak oszt kint a földön fekszenek le és nem csak a hajléktalanokra igaz!Nálunk a faluba 2 ember is megfagyott az éjszaka azért mert részegen akart hazamenni de már a kapuig nem tudott elmenni mert lefeküdt a hidegbe és meg is halt reggelre.Ez tavaly januárba volt meg most február elején.
2012. febr. 8. 21:22
 25/34 anonim ***** válasza:

"Nálunk a faluba 2 ember is megfagyott az éjszaka azért mert részegen akart hazamenni de már a kapuig nem tudott elmenni mert lefeküdt a hidegbe és meg is halt reggelre."

Nálunk ugyanígy fagytak le a vasutas ujjai. Ő is elaludt a hóban, de szerencsére túlélte.

2012. febr. 8. 21:25
 26/34 A kérdező kommentje:

Annak azért örülök, hogy ennyi hozzá szólás jött a témához és sok embert "érdekel" de annak viszont kevésbé, hogy a sok dilettáns előitélet határozza meg a hozzá állásotokat e témával kapcsolatban :S

A lényeg, hogy igy is hozzá tudunk jutni!!!!!!!!

2012. febr. 8. 21:30
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
Attól hogy legalizálnák még nem váltaná le az alkoholt, hanem ez is bekerülne mellé. Most már nemcsak söröznénk minden hétvégén, hanem be is tépnénk. Elég szarul hangzik. Mellé lenne kb annyi függő mint alkoholista -akik azért letudnak épülni mer jót nem tesz a szervezetnek- megint kétszer akkora probléma, mégha testi függőséget nem is okoz, épp elég baj a lelki függőség. Vagy legyen legális az alkohol helyett, mert az alkohol szar? Nem kis felháborodás lenne, Amerikában se működött az alkoholtilalom, akkor itt mi lenne...
2012. febr. 8. 21:35
 28/34 A kérdező kommentje:

Dehogyis erről szó sem volt , hogy tiltsák be az alkoholt de ha egy ilyesfajta tudatmódosító szer legális akkor egy másik miért nem lehetne az!!!

és hidd el nem csak pár ember osztja a véleményemet hanem nagyon sok!!!!

(de mint ma már sokszor leirtam olvasson utánna mindenki mielött hozzá szolna!!

2012. febr. 8. 21:40
 29/34 anonim ***** válasza:
Mint leírtam, kétszer olyan károsabban élhetne bárki mint most. "Ha iszunk, szívjunk is, mer úgyis lehet" Én is csinálnám, nem az mondom. Nem tudom mennyi, de az ország 5%-a vagy max 10%-a támogatja a legalizálást, a többi nagy része meg foggal körömmel ellene van. Szted Viktor bevállalná a legalizációt? Így is utálja nem kevés ember.
2012. febr. 8. 21:55
 30/34 anonim ***** válasza:

"A Magyar törvények nem értem miért nem engedik a spanglit?!"

Azért mert a magyar törvények hülyék.

2012. febr. 8. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!