A híradóban azt mondták, hogy a "viszkisnek" vissza kell majd fizetni 200 milliót a bankoknak. Dehát nem ülte le?
Nem ülte le. Amit leült, az a büntetése. A kártérítés még csak most következik.
Bár persze gondolom, ha már nincs meg a pénz, a bankok csak a töredékét fogják visszakapni annak, amit elvett. De elrettentő példának is jó.
Ilyet b@zdmeg..inkább ülnék még 5 évet.
13 évet üllt a fegyházban és akkor még 200 milliót fizetnie kell...Azóta már a 10x-ét kapták meg..
más a böntetőjog és más a polgári jog.ugye a büntetőjog büntet hogy megtanulja a balga hogy ezt nem szabad, a polgárjog keretein belül meg a károsult sértett érvényesítheti igényét
pl ha téged megtámad valaki és kiveri a fogadat akkor értelemszerűen az nem elég neked hogy lesittelik.márcsak annak függvényében sem hogy egy fogbeültetés 350ezer forint /db.nyilván te is bevasalnád ezt rajta
"Húszévesen szerzek 500 millát, leülöm
az öt évet, 25 évesen kijövök, aztán a
kamatokból élek, mint hal a vízben :D"
Kirabolod a bankot,utána vissza teszed a bankba kamatoztatni??
1.Ha megkérdezik,hogy honnan szetted a pénzt akkor micsinálsz? És ha még igazolnod is kéne?
2.Ha kijönnél kb. másfél évig figyelnének téged,úgy hogy nem tudsz róla.
Jaja, ennyire azért nem könnyű a dolog.
Én eddig azt hittem, hogy milyen okos volt a pénzszállító, hogy direkt buktatta le magát és odalökte azt a "néhány" milliót, amit megtaláltak. Gondoltam leüli azt a 6-8 évet, amit sikkasztásért(!) kap, kijön, beáll valahová dolgozni vagy 2 évet, mint egy átlag ember, aztán hitelből/kölcsönből nyit egy kocsmát, éttermet, amivel tisztára mossa a pénzének egy részét, így igazolni is tudja, hogy miből van középkategóriásnál jobb háza, autója. Közben pedig nem él szerény körülmények között, nincs gondja a számlákra, vagy hogy mit egyen éppen. Mégjobb, ha addigra van egy nagykorú fia, aki tisztára mossa a pénzt, így talán még kevésbé feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!