Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A híradóban azt mondták, hogy...

A híradóban azt mondták, hogy a "viszkisnek" vissza kell majd fizetni 200 milliót a bankoknak. Dehát nem ülte le?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
A zsidokat az nem érdekli,nekik a tenyerük viszket.
2012. jan. 30. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem ülte le! Az nem ugyanaz. Az okozott kárt meg kell téríteni.
2012. jan. 30. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ülte le. Amit leült, az a büntetése. A kártérítés még csak most következik.

Bár persze gondolom, ha már nincs meg a pénz, a bankok csak a töredékét fogják visszakapni annak, amit elvett. De elrettentő példának is jó.

2012. jan. 30. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Ilyet b@zdmeg..inkább ülnék még 5 évet.

13 évet üllt a fegyházban és akkor még 200 milliót fizetnie kell...Azóta már a 10x-ét kapták meg..

2012. jan. 30. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
200 milliót Ember ebben a rendzserű világban nem képes leülni, ülhetne 100 évig is!
2012. jan. 30. 19:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem a bankoknak fizet a biztosító, vagy belekalkulálják a büntetésbe h nem volt meg a pénz, ilyesmi.. Akkor az 1,2milliárdos pénzszállítónak sem lesz aranyélete ha kijön..
2012. jan. 30. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem kéne visszafizetni, akkor szerintem mindenki bankot rabolna :D Húszévesen szerzek 500 millát, leülöm az öt évet, 25 évesen kijövök, aztán a kamatokból élek, mint hal a vízben :D
2012. jan. 30. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:

más a böntetőjog és más a polgári jog.ugye a büntetőjog büntet hogy megtanulja a balga hogy ezt nem szabad, a polgárjog keretein belül meg a károsult sértett érvényesítheti igényét

pl ha téged megtámad valaki és kiveri a fogadat akkor értelemszerűen az nem elég neked hogy lesittelik.márcsak annak függvényében sem hogy egy fogbeültetés 350ezer forint /db.nyilván te is bevasalnád ezt rajta

2012. jan. 30. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:

"Húszévesen szerzek 500 millát, leülöm

az öt évet, 25 évesen kijövök, aztán a

kamatokból élek, mint hal a vízben :D"

Kirabolod a bankot,utána vissza teszed a bankba kamatoztatni??

1.Ha megkérdezik,hogy honnan szetted a pénzt akkor micsinálsz? És ha még igazolnod is kéne?

2.Ha kijönnél kb. másfél évig figyelnének téged,úgy hogy nem tudsz róla.

2012. jan. 31. 06:45
 10/13 A kérdező kommentje:

Jaja, ennyire azért nem könnyű a dolog.

Én eddig azt hittem, hogy milyen okos volt a pénzszállító, hogy direkt buktatta le magát és odalökte azt a "néhány" milliót, amit megtaláltak. Gondoltam leüli azt a 6-8 évet, amit sikkasztásért(!) kap, kijön, beáll valahová dolgozni vagy 2 évet, mint egy átlag ember, aztán hitelből/kölcsönből nyit egy kocsmát, éttermet, amivel tisztára mossa a pénzének egy részét, így igazolni is tudja, hogy miből van középkategóriásnál jobb háza, autója. Közben pedig nem él szerény körülmények között, nincs gondja a számlákra, vagy hogy mit egyen éppen. Mégjobb, ha addigra van egy nagykorú fia, aki tisztára mossa a pénzt, így talán még kevésbé feltűnő.

2012. jan. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!