Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Büntethető aki zsidózik?

Prokov kérdése:

Büntethető aki zsidózik?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,aki folyton szídja a zsidókat,hogy többet ki kellett volna "írtani"Ausschwitzban....eléggé idegesítő,már arra gondoltam,hogy felveszem amit mond és bemegyek a rendőrségre...egyre kínosabb ahogy beszél róluk...és eléggé fanatikusan gyűlöli a zsidókat.Teszem hozzá 70 éves ....már az a gyanúm,hogy talán náci volt..

2012. jan. 24. 12:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Kedves "gyógyszergyátó cégnél dolgozó". Az a gond, hogy a gyógyszeripar is a zsidók kezében van. A rák már gyógyítható betegség, már van rá gyógymód, de a zsidók nem adják ki, mert nagyobb pénz van abba, ha a rákos beteg megveszi a gyógyszereket több tízezerért mondjuk 3 éven keresztül míg meghal, mintsem, hogy egyből meggyógyítsák töredék pénzből. Ez mi ha nem kegyetlenség? Most jön az, hogy leírod, hogy ebből egy szó sem igaz. Ha nem lenne akkora üzlet a gyógyszeripar, akkor te sem olyan autóval közlekednél amit nem sűrűn látni az utakon. Amúgy, ha már ott tartunk, hogy a netet a zsidóknak köszönhetjük, akkor én csak úgy megjegyezném, hogy a számítástechnika nem itt járna magyarok nélkül. De sorolhatnám még a találmányokat, amik nélkülözhetetlenek..
2012. jan. 25. 12:29
 32/42 anonim ***** válasza:

"a számítástechnika nem itt járna magyarok nélkül."

neumann jánosra gondoltál ?

2012. jan. 25. 12:35
 33/42 anonim ***** válasza:

"A rák már gyógyítható betegség, már van rá gyógymód, de a zsidók nem adják ki, mert nagyobb pénz van abba, ha a rákos beteg megveszi a gyógyszereket több tízezerért mondjuk 3 éven keresztül míg meghal,"

ez mekkora ostobaság. tudatlan vagy , barátom...

2012. jan. 25. 12:48
 34/42 citromhéja ***** válasza:
52%
Ma 12:29, ne haragudj, de neked nagyon komoly gondok vannak a fejedben. Rossz családban nőttél fel, vagy rossz családban élsz, netalán bántottak kiskorodban, és most az egész világ egy szemét, mocskos zsidókból álló faj? Azért van olyan autóm, mert olyan tudás birtokában vagyok, amivel rengeteg ember életét könnyítettem már meg, egyetemen oktatok még többek között, és ha létezne a rák ellen gyógyszer, akkor már vagy én vagy más megtalálta volna, tényleg javaslom próbálj meg gondolkozni is egy keveset mielőtt leírsz valamit. Most éppen a cukorbetegségben szenvedőknek az életminőségük jobbá tételében próbálok egy gyógyszert kifejleszteni, csak hosszú idő sajnos mire egy ilyen átmegy minden szükséges engedélyen, neked fogalmad nincs mekkora összegekbe kerül egy gyógyszer mire megkapja a szükséges engedélyeket a forgalomba hozatalhoz, milyen szigorú és hosszadalmas vizsgálatokon kell átmennie, de nem is érdekes. Igazad van, a gyógyszeripar csak egy üzlet, ha beteg leszel ne szedjél rá semmit, nehogy támogasd már őket! Egyáltalán ne nyúlj semmilyen szerhez, akkor sem ha cukorbeteg leszel, ha szörnyen fáj a fejed, ha izületi gondjaid vannak, hiszen mi az ellenségeid vagyunk. Szerintem kezeltesd magad, csak ne menj orvoshoz, keress egy "becsületes" természetgyógyászt, hiszen ő ingyen dolgozik.
2012. jan. 25. 14:12
 35/42 anonim ***** válasza:

a rohadt zsidó , ki feltalálta a rák elleni gyógyszert , azért tarja titokban , mert nem kell neki az a szaros nobel-díj és a velejáró összeg.

a zsidó gyógyszergyárnak se az az érdeke , hogy 90 évig éljenek az emberek , mert akkor sokkal több gyógyszert fogyasztanának életük során.

2012. jan. 25. 14:19
 36/42 anonim ***** válasza:

"neumann jánosra gondoltál ?"

gyakori, hogy az ilyen érvelők tolnak maguk előtt zsidó származású szakembereket, hogy látod? látod? ő is az volt. Igen, csak ő elsőként magyar volt, és utána zsidó. Vagy Radnóti. Apropó, tudtátok, hogy ő sok hitsorsos szerint áruló? Mesümed. Keresztény röpiratokat terjesztett, kikeresztelkedett, na róla olyan írást rityentett múltkor Naftali Kraus, hogy csak néztem. Szerintem még megtalálható a neten.

2012. jan. 25. 15:05
 37/42 anonim ***** válasza:
Amúgy én ezt a rákos legendát szintén olvastam még kb 2 éve a Magyar Jelenben. Adtak egy oldalt forrásnak de elég összeszedetlen volt. Új medicinaként emlegették, főbűnösnek meg egy bizonyos Menachem Mendel Schneerson rabbit neveztek meg. Nem hinném hogy igaz...
2012. jan. 25. 15:12
 38/42 anonim ***** válasza:
főleg, hogy 1994-ben meghalt :)
2012. jan. 25. 15:13
 39/42 anonim ***** válasza:
#31: Halt meg közeli hozzátartozóm rákban, épp ezért undorító az, hogy mennyire primitív hazugságokat vagy képes összehordani. Te, és a hozzád hasonlóak a gonoszak, nem a zsidók. Rossz lehet gyűlöletben leélni egy életet...
2012. jan. 25. 16:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Én is utálom őket mint a fost és mindennap zsidózok is, még nagy nyilvánosság előtt itt az interneten is. Mégsem csuktak még le hatmillió évre. xD
2012. febr. 1. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!