Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Büntethető aki zsidózik?

Prokov kérdése:

Büntethető aki zsidózik?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,aki folyton szídja a zsidókat,hogy többet ki kellett volna "írtani"Ausschwitzban....eléggé idegesítő,már arra gondoltam,hogy felveszem amit mond és bemegyek a rendőrségre...egyre kínosabb ahogy beszél róluk...és eléggé fanatikusan gyűlöli a zsidókat.Teszem hozzá 70 éves ....már az a gyanúm,hogy talán náci volt..

2012. jan. 24. 12:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

"És , hülyegyerek ,ha én reálisan látom , a zsidókérdést , mindjárt LMP-snek , szaralaknak kell lennem ? "

Nem! Az a baj, hogy NEM látod reálisan. Ez látszik abból is, hogy ugyanolyannak tartod őket mint másokat. Megsúgom, nem a vallásuk más csak, hanem más rassz is, akárcsak egy perzsa, filippínó, kínai, stb. Tudod, két ágjuk van: askenáziak (akik kazárok voltak), és a szefárdok (akik közel-keletről származnak).

2012. jan. 25. 10:55
 22/42 anonim ***** válasza:

a zsidó nem faj. genetikailag nem lehet megkülönböztetni őket.zsidó az lehet , akinek az anyja zsidó volt.

és valóban , a világot gyakorlatilag zsidó irányítják ,mert a zsidó családokban a taníttatás alap dolog , így évszázadok alatt egy -egy család valóban tud vagyont felhalmozni , ezek miatt vezető pozíciókat betölteni.

a zsidókat , többek között vallási okokból üldözték , de már nem a ókorban élünk. zsidógyűlölet manapság már inkább irigységből fakad ,de az sem számottevő.

2012. jan. 25. 10:59
 23/42 anonim ***** válasza:
"Akkor miért utálják őket mindenhol??" - mert az emberek irigylik a tudásukat, tehetségüket, vagyonukat. Csak a primkók üldözik/gyűlölik őket...
2012. jan. 25. 11:02
 24/42 anonim ***** válasza:

"Tudod, két ágjuk van: askenáziak (akik kazárok voltak), és a szefárdok (akik közel-keletről származnak)."

ezek szerint a magyar, lengyel , orosz , stb, külön faj ?

2012. jan. 25. 11:03
 25/42 anonim ***** válasza:

a sok "rossz" mellett a legnagyobb gondolkodók, feltalálók is javarészt zsidók voltak (lásd ,taníttatás).

pl. :most nem nagyon számítógépezhetnénk

2012. jan. 25. 11:16
 26/42 anonim ***** válasza:
Ennyire védeni a zsidókat, nemhiszem el... Mikor a bank sok családtól elveszi a házat akkor is így véditek?? Mert mindenki tudja, hogy a bankok a zsidóké, ez tény! És nem szórakoznak, nincs bennük semmi könyörület. Tudom, hogy sok ember tehet a hitelekről, ez rendben van, de sok olyat ismerek akinek nem volt más választása, és hiába dolgozik hétfőtől vasárnapig, az utcára fog kerülni. De ti csak védjéket a zsidókat. Aztán majd szavazzatok az LMP-re vagy a Demokratikus Koalícióra aminek a főzsidó gyurcsány a góréja.
2012. jan. 25. 11:37
 27/42 citromhéja ***** válasza:
Aki reálisan vett fel hitelt és van munkája az nem fog utcára kerülni. Jómagam 55 éves immunológus vagyok, dolgozom egy nagy gyógyszergyártó cégnek is, ebből fakadóan soha nem kellett hitelt felvennem, és most is azt gondolom hogy aki úgy érzi nem fog tudni egy hitellel megbirkózni az válasszon más megoldást. Vannak zsidó származású barátaim, ha csak a negyede megvolna annak a tudásnak a fejetekben mint nekik most nem itt szidnátok őket hanem vígan élnétek és barátságosan, senkit nem szidva, gyűlölködve tudnátok itt társalogni, mint ahogy egy kulturált emberhez illik. A legtöbb találmány zsidóktól származik, ahogy a netezést sem kellene annak használnia aki utálja őket. Jó múltkor zsidózott le engem is a nyílt utcán egy tizenéves fiatal, csak mert látta hogy az autó amiből kiszállok mondjuk úgy hogy nem igazán látható az utakon. Az apja ott állt mellette és meg sem szólalt. Vajon ki mondhatta neki? Jó nevelést kap már ekkora korban. Sokan azt sem tudják mi is az hogy zsidó, egybeforrt a gazdag emberekkel való azonosítással. Tény persze, hogy a legtöbb zsidó ember jómódú, de inkább kellene a tudásukat, szorgalmukat irigyelni, mint a pénzüket. Kár hogy eddig már nem lát el a többség. Jómagam nem vagyok az, mielőtt intelligens válaszként én is megkapnám jövőnk dicső fiataljaitól.
2012. jan. 25. 12:06
 28/42 anonim ***** válasza:

objektív próbálok maradni.

az tudatlan támadásokat nem bírom. az , hogy a bankok tönkreteszik az embereket , elismerem , rohadtul nem tetszik. és tényleg javarészt zsidók vezetik ,mint mindent.

de nem a zsidóságuk miatt tesznek tönkre embereket. ha más vallásúak kezében lennének , ugyanaz lenne a helyzet.

ha már a nácikat venném alapul , akkor a hitelesek agyon lennének lőve.

és nem hiszem , hogy mindenki zsidóbarát , aki nem jobbikos.

2012. jan. 25. 12:15
 29/42 anonim ***** válasza:
ki mondta h külön faj? az ember EGY faj. és RASSZ-okról beszéltem.
2012. jan. 25. 12:28
 30/42 anonim ***** válasza:

akkor elmondok én is magamról néhány dolgot:

a fiam izraelben jár egyetemre keresztényként ! szeretik , nem bántják , mert nem zsidó . ott az egyetemi végzettség a világ legtermészetesebb dolga.

és amikor itt voltak izraeli fiatalok és lefotózták magukat egy zsidók takarodjatok grafitti előtt leégett a pofámról a bőr.

2012. jan. 25. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!