Büntethető aki zsidózik?
Huh ! Ez jó : " Nem véletlenül voltak a háború idején a kivégzőkamrákban zsidó végrehajtók."
Ekkora baromságon már rég röhögtem .
Nagy az Isten állatkertje...
"Én nem a történelem könyvből művelődök mint ti, hanem én hiteles leírásokból és öregektől. Az a gond, hogy az ilyen zsidóvédő LMP-s sz@aralakok mint ti, tart itt az ország ahol most"
az öregek leírták , hogy a gázkamrákban zsidók dolgoztak ? És honnan tudták , hogy zsidók voltak , rajtuk volt közben a sárga csillag ? Elárulok neked egy nagy titkot : A zsidó is ugyanaz az emberfaj , mint te csak más a vallása.
Igazad van, ne is történelem könyvekből "művelődj" ! Te vagy a bizonyíték rá ,hogy a "hiteles" leírásokból mekkora műveltséget lehet szerezni...
És , hülyegyerek ,ha én reálisan látom , a zsidókérdést , mindjárt LMP-snek , szaralaknak kell lennem ?
Szerintem pont a magadfajták miatt tart itt ez az ország , akiknek az egyetlen megoldás a népírtás , kukák és mások autójaik felgyújtása , egyszóval : balhézás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!