Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Libatépésnek van jelenleg...

Libatépésnek van jelenleg legális módja nagytételben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Írni fogok az Eu nak, hogy előtte le kell itatni a libákat.

Csak azt nem tudom hogy magyarázzam el nekik hogy erre a célra csak a magyar fütyülős barack a jó.

Majd a kétmanccsal kitaláltatok valamit!

2012. jan. 16. 16:55
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Bajnai Gordon biztos tudna erről valamit mondani :)
2012. jan. 16. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem igazán vicces, ez állatkínzás. Ezt nem volna szabadna megengedni, ahogy több országban is tilos. Vannak humánusabb munkák is a megélhetéshez.
2012. jan. 16. 17:02
 14/21 dizus ***** válasza:
Ha a törvény adta lehetőségei adottak,akkor nehogy már mi döntsük el hogy miből éljen az a család!!!
2012. jan. 16. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:
kolopele ebből élnek nem nyom??? Más országokban szerinted borotválják a libákat te gyökér.
2012. jan. 16. 17:19
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Kolopele!

szerintem jelensd fel azokat a kozmetikusakat is akik gyantával szörtelenitenek, jó.

Ők akkor ezek szerint meg ember kinzók, ugye.

2012. jan. 16. 17:46
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz. A kozmetikushoz önként mennek az emberek. Állatkínzásból pedig nem kellene hogy meg lehessen élni. Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni. Végtére is semmi humánusságot nem vártam tőletek az állatok felé.
2012. jan. 16. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:
kolopele: nem muszáj élve tépni azt a libát.
2012. jan. 16. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
az az állat kínzás ,hogy idióta emberek olyanról nyilatkoznak amihez nem értenek!!!! elég azt tudni ,hogy miért tépik a libákat!!! idióták!
2012. jan. 16. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:

A hétvégén vettem egy libát, mert tudok libáúl és mondta a piacon, hogy süsem meg, de előtte a tollat tépjem le róla, abból csináljak párnát, aki meg eladja őt adjam neki a pénzt amennyiért megveszem, hogy az eladó megélhesen!

De nem mindenki tudhat libáúl a vegetáriánusok egyáltalán nem is keresik ezt a nyelvet.

2012. jan. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!