Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok az új rokkantosítá...

Mit szóltok az új rokkantosítási törvényhez?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a III.csoportos rokkantak felülvizsgálatára. Ha ennyi rokkantat vissza akarnak vezetni akkor hova helyezik el dolgozni őket mikor az egészséges embereknek sincs munkahelyük. MOCSKOS FIDESZ!!!
2012. jan. 13. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ami késik, nem múlik. Lehet, hogy ez csak az első hullám.
2012. jan. 13. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Utálom a Fideszt.Jó dolognak tartanám ezt a szigorítást,ha tényleg normálisan csinálnák.Nekem is van egy gondozottam aki 45%-os értelmi sérült.MÉG!Most azon cidrizek nehogy értelmesnek állapítsák meg.A másik,hogy amikor segélyért mentem a hivatalba a 28.000fr-ra,akkor közölték írjuk össze ki mennyit keres a családban és hány nm-es a ház bizonyíthatóan.Hiba mondtam,hogy azért mert nem teszem az utcára nem fogom megkérdezni anyósom fizetését és beírni,hogy mennyi gyerektartást és családi pótlékot kap.Magyarul,ha már ilyen rendes voltál és befogadtál egy idegent (férjem nagybátyja,akivel nem tartották a kapcsolatot)és főzöl,mosol takarítasz rá,akkor nyugodtan tartsd is el.Mellesleg ő is gyűjti az alumínium dobozokat.Nem anyagi okokból.Egyszerűen nem tudom lefoglalni 12órában.A hajléktalanokról annyi a véleményem,hogy az éremnek 2 oldala van.Mikor közli,hogy csak akkor hagyná ott az utcát,ha kapna egy kertes házat...Vagy a férjemnek mondta az egyik csövesnek hitt ember,hogy neki van lakása,de jobban él így anyagilag,mintha dolgozna.Másról is megvan a véleményem,de már így is hosszú.
2012. jan. 14. 06:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Most leírom miért kérdeztem ezt: Sajnos magam is rokkant vagyok, betegségem epilepszia. Rendszeres orvosi ellenőrzésre szorulok. Van, hogy hetente rosszul vagyok rendszeres gyógyszerkezelés mellett is. Nemrég is rosszul lettem egy városi buszon úgy hogy leestem az ülések közé. A busznak félre kellett állni addig még magamhoz tértem. Rosszullétteim nem érzem meg előre, és nem is tudom mi történik velem ez alatt. Rokkantsági nyugdíjam 47000Ft. Ja és 50%-os rokkantnyugdíjas vagyok. Van egy skrizoféniás és depressziós élettársam is. Ő is rendszeres orvosi ellátásra szorul és 50% rokkant. Ő 28000Ft méltányossági rokkantsági ellátást kap. Tehát 75000 Ft össz bevételünk van. Ebből le kell venni a rezsiköltséget, gyógyszerköltségünket és megkapjuk mennyi marad megélhetésre. Jómagam 33éves vagyok, élettársam 32. Kérdésem a következő lenne: ha engem rehabilitálhatónak ítélnének én hova tudnék elhelyezkedni? Vajon elmúlnának egyik percről a másikra a rosszulléteim? Élettársamnak is elmúlnának a kényszerképzetei és a szorongása? Van félnivalónk, hogy rehabilitálhatónak ítélnek bennünket? Gondolom minden rokkantnyugdíjasnak van.
2012. jan. 14. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:

a rokkantak azzal szembesülnek sajnos mint az egészségesek:nincs munkahely ,kevés a pénz, nem jut elég szoc juttatás sehova.Az hogy ezt sokan nonszensznek tarták az voltaképpen igaz.a kormány célja hogy az egészséges munkanélküliek ne kezdjék el irigyelni a rokkantnyugdíjasokat.

ugye adóztatták a multikat azok kirugtak válaszul egy csomó embert.a multiból kirúgott irigykedni kezdett a közszférásra..most kirúgnak több ezer közszférást hogy a multiból kiebrudaltak legyen ez elégtétel(másik topicba érdemes ebbe beleolvasni)

nagyon sok embernek rosszul megy SAJNOS

2012. jan. 14. 22:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Na egy multiból kirúgott embert ne hasonlítsunk össze egy beteg emberrel aki idáig is nyomorgott!
2012. jan. 14. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!