SOS.2 nap múlva lesz nekem forgalmi vizsgám. De az oktatóm bejelentette, hogy ha nem "borítékolok el 40ezret" esélytelen. Mit csináljak?
most mivel célozgatott rá régebben is,ezért diktafonnal jártam oktatásra.Ez a felvétel is megvan.
Adjak 40ezret és felejtsem el,mint egy rémálmot.Vagy érdemes ügyet csinálni belőle?És ha ügyet,akkro hogy?
amúgy én is megmutatnám neki a felvételt hogy biztos hogy esélytelen átmenni?
Amúgy nagy f*szok ezek, 40 perces a vizsga, barátnőmet 47. percben buktatták meg (és még el se indultak vissza fele a telepre.) Tesóm hibátlanul vezetett, majd végén közlik h sajnos nem sikerült vizsga, mer feltartotta forgalmat egy helyen mert 40el ment (tesóm közölte hogy azért mert ott 40es tábla van, nem érdekelte tanárt)
Ez a legegyszerűbb amit más is írt: mutasd meg neki a kazettát... Neki akár állása is bele mehet ha megmutatod azt másnak is, nem biztos h akkor szívozik veled..
Én megmutatnám neki a felvételt, majd rábeszélném, hogy engedjen át, mert a média nagyon hamar lecsap ám az ilyen sztorira, amit ő nyilván nem szeretne...
Szal zsarold a médiával félelmetesebb, mint a magyar igazságszolgáltatás és gyorsabb is!
Feljelenteni, megalázni, nyilvánosságra hozni az ilyen semmirekellő korrupt gennyládát!
Menj másik iskolába, illetve told el a vizsgát!
Hajrá!
Lehet sz..ba van, lehet van deviza hitele, ki tudja.
Én váltanék másik oktatót, mert azt lehet mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!