Mit tehetek ha igazoltatni próbálnak?
Tegnap hazafele mentem egy barátommal, és megállított minket egy cigány, hogy ő rendőr és igazoltat minket (mondanom sem kell elég erélyes hangnemben). Elővett egy sötétkék "OKMÁNYOK" feliratú igazolványtokot (amit kb bármelyik ápiszban lehet kapni..), de persze ki nem nyitotta csak lobogtatta, hogy ő rendőr és kéri a papírjainkat. Persze mi nem adtuk oda és nagy nehezen elmentünk, de ha egyedül vagyok (és szerintem őt is figyelte pár fajtársa, hogy ha kell segítsen), és megint ilyen van, hogy tudnám lerázni, hogy ne késelés/rablás legyen a vége?
17/F
Szerintem hogy ha sűrűn ugyan azon a környéken járnak akkor szólj be a rendőrségre hogy "ezen a helyen" valószínűleg hamis okmányokkal rendelkező egyének rendőrnek adják ki magukat.
Szerintem.
Vegyél elő egy Magnumot, de ne nyalogasd, hanem húzd meg a ravaszt! Najó, ezt csak a cigógyűlölet mondatta velem.
Szerintem is fuss, ahogy csak bírsz, és azért én a helyedben megkérdezném a rendőrségen, hogy tudnak-e ezekről a "kollégákról".
a Rendőrt jelvénye és/vagy szolgálati igazolványa igazolja elsősorban.
illetve a szolgálati öltözet adott esetben.
Hordj mindig hosszujjú pólót/pulóvert és az ujjában rejts el egy bazinagy csavarkulcsot!
Attól elmegy a kedvük a kötekedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!