Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van-e joga egy albavolán...

Bikfic999 kérdése:

Van-e joga egy albavolán jegyellenőrnek arra hogy elvegye a diákigazolványomat?

Figyelt kérdés

én adtam oda a kezébe mert naív voltam és nem adta visza mert nem volt matrica a hátulján.

akármilyen paragrafus vagy jogszabály vagy bármit amit tudnátok írni nekem nagyon hálás lennék érte azt kinyomtatnám és bemennék vele a helyi szervekhez

csak olyan kéne ami valós és számozott meglehet találni a neten kerestem én is csak nem nagyon találtam véleményke is érdekelnek mindenkinek köszönöm szépen

2011. dec. 14. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyetemen van.
2011. dec. 14. 18:00
 12/17 A kérdező kommentje:
pengével faján leszedtem a hugoméról a matricát de előtte a diák háétoldalát meghajszárittóztam hogy engedjen a ragasztó beviszem a matricát visszakapom a diákot de akkor is a lopos ellenőr nem hagyom annyiba
2011. dec. 14. 18:10
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem ne tedd. ha kiderül, hogy loptad a matricát, már nem védekezhetsz ártatlanként + a szavahihetőséged is megkérdőjelezhető lesz.
2011. dec. 14. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se kezdj manipulálni, te húzod majd a rövidebbet.
2011. dec. 14. 19:25
 15/17 anonim válasza:
Miért nem kéred el a saját matricádat az iskolából?! Talán az lenne a legegyszerűbb. Igazad van, hogy ki vagy akadva, azért mert elvette a diákod, de te meg érvénytelen diák nélkül mászkálsz a buszon! 1:1 .
2012. jan. 2. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Na most akkor mi az igazság, elveheti vagy nem?
2012. jan. 3. 17:01
 17/17 anonim válasza:
A matricát csak 18 éven felüli diákok kapják legyen az nappali vagy esti tagozat, addig nem kapsz matricát ameddig nem múltál el 18 de amint elmúltál október tájékán meg kell kapnod
2013. okt. 18. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!