Elhagytam a diákigazolványomat, a volános sárga kártyámat, és a bérletemet. Vehetek így holnap diák jegyet, ha van iskolalátogatásim?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:15
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, vehetsz, vagy is nekem nem szóltak, én csak otthon felejtettem mindenemet, és csak egy iskolalátogatási volt nálam (nyár volt szerintem az akkor nem is érvényes), és jött az ellenőr nem szolt semmit sem. Szerintem nyugodtan vehetsz diákot.
Sőt én még akkor is veszek, ha abszolút nincs semmim, nehogy máá :D
2/5 anonim válasza:
Szabályosan nem vehetsz.
Ha valak iengedi vagy elnézi az ellenőr más kérdés, de szabályosan nem lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi. és ha csináltatok új diákigazolványt, akkor kapok addig egy papírt amivel vehetek diák jegyet/bérletet??
2011. nov. 28. 19:48
4/5 anonim válasza:
Addig igényelj ideiglenes diákigazolványt amíg meg nem jön a rendes, mert a volánosok nem szokták elfogadni az iskolalátogatásit. Az ideiglenes diákot egyből megkapod és ugyanúgy használhatod, mint a rendeset. Iskolánként más az ára, hallottam, hogy van ahol 400, nálunk 1800 ft, de ezt ha lejárt és leadod(vagy ha megjön a másik) leadod és visszakapod az árát!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.
2011. nov. 28. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!