17 évesen kérhetek távoltartási végzést a bátyámmal szemben?
Mivel fiatal korú vagy,ez szerintem édes kevés a távol tartáshoz!
Egy fiúnak mindig többet lehet mint egy lánynak-ezt két fiútestvérrel tapasztalatból mondom. De Próbáld ezt megbeszélni apukáddal,aki anyukád halála miatt valószínűleg az átlagnál még jobban félt.-ezt te próbáld megérteni.
Hát... ezért nem kérhetsz távoltartásit. VISZONT! (juj, de le leszek pontozva)
Ha legközelebb ki akar rángatni egy szórakozóhelyről, kezdj el sikoltozni, és segítségért kiabálni!
Olyan rossz ,hogy én nem szórakozhatok soha.
Apa mindig a bátyámnak ad igazat azt mondja ,hogy én még kislány vagyok.
De nem akarja ,hogy bulizzak.
Ha egy fiú közeledik hozzám akkor rögtön agresszív állat lesz.
Azt nem akarja a bátyád hogy bulizz vagy azt hogy pasizz!
Ültesd le őket és higgadtan mond el nekik,hogy elég nagylány vagy már ahhoz hogy elmenj a barátaiddal szórakozni, hogy nem csinálsz hülyeséget és ebből adódóan tudsz magadra vigyázni. És ahhoz is elég nagy vagy már, hogy fiúkkal ismerkedj, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön ágyba is akarsz bújni velük. Ne hisztizve,hanem nyugodtan, ész érvekkel próbálj hatni rájuk. Pl azzal, hogy oké a bátyád azt állítja iszol,de apukád hányszor látott már részegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!