Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha találok egy hullát a...

Ha találok egy hullát a Dunamenti erdőben, kérhetek valamit, hogy megmondom hol van? Alkudozhatok rá?

Figyelt kérdés
Goldim van, akivek ki szoktam menni rendszeresen a Dunamenti erőhöz és ő találta. Úgy utálom a rendőröket, hogy hazafelé menet eldöntöttem, hogy nem hívom fel és nem szólok nekik. Viszont akkor nem tudják meg, hogy nem szóltam, ha nem szólok. Szóval szólni akarok. Pénzt kérek érte, méghozzá előre. Megtehetem?
2011. dec. 7. 07:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Le merem fogadni, most csak bedobtál egy kamu sztorit, hogy ráugorjanak a rendőrök és fésüljék át a dunamenti erőt, aztán hullát sem találnak, és téged sem kaphatnak el érte, mert nem vezetted félre a hatóságot, ha személyesen nem szólsz nekik.
2011. dec. 7. 22:36
 32/37 anonim ***** válasza:
94%
ez morbid. undorító. etikátlan. erkölcsileg zéró.
2011. dec. 7. 22:39
 33/37 anonim ***** válasza:

"30 A sérelmeim miatt tenném, élvezetből és bosszúból."

-a halotton akarsz bosszút állni, vagy a hozzátartózóin, vagy kin? az ilyen "élvezetből és bosszúból" történő perverz dolgok csakis sajátmagadon csattannak végül

-ott fogsz kucorogni magzatpózban te is.

És a kutya se talál rád.

2011. dec. 8. 06:39
 34/37 A kérdező kommentje:

22:36

Nem gondolom, hogy átfésülnék az erdőt, ogy ráhörögnének olyan munkára, ami nem kényszerűség nekik.

Én pusztán annyit szeretnék, hogy gusztustalan undorító módon, tárgyalhassak a rendőrökkel a fizeccségről, mindezt büntetlenűl tehessem meg, hogy élvezhessem a szituáciát.

Ma megnézem a hullát megint, ha jövök haza, majd beszámolok az élményről. Cipőmnek annyi...

2011. dec. 8. 07:52
 35/37 anonim ***** válasza:
92%
Te egy elbaszott elmebeteg vagy. Kezeltesd magad.
2011. dec. 11. 18:24
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

"gusztustalan undorító módon, tárgyalhassak a rendőrökkel a fizeccségről, mindezt büntetlenűl tehessem meg,"

Nem teheted meg. Attól a pillanattól kezdve, hogy szóba állsz velük, te már tanú vagy. Nem alkudozhatsz semmiről, ha a neked feltett kérdésekre nem válaszolsz a legjobb tudásod szerint, akkor pillanatok alatt megvádolnak hamis tanúzással.

2011. dec. 11. 19:01
 37/37 anonim ***** válasza:
Csak nem valahol Börzsöny hegység közelében van az a hulla?
2011. dec. 11. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!