Ha találok egy hullát a Dunamenti erdőben, kérhetek valamit, hogy megmondom hol van? Alkudozhatok rá?
Figyelt kérdés
Goldim van, akivek ki szoktam menni rendszeresen a Dunamenti erőhöz és ő találta. Úgy utálom a rendőröket, hogy hazafelé menet eldöntöttem, hogy nem hívom fel és nem szólok nekik. Viszont akkor nem tudják meg, hogy nem szóltam, ha nem szólok. Szóval szólni akarok. Pénzt kérek érte, méghozzá előre. Megtehetem?2011. dec. 7. 07:46
21/37 anonim válasza:
ezzel a gyerekkel valami nem stimmel. vizsgálatra kéne mennie, az tuti...
23/37 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit szólna a kedves kérdező, ha vágott torokkal feküdne egy ilyen gödörben, kiabálni ugyan nem tud, de nagyon is életben van, és az arra járó kisgyerek gyorsan előhúzná okostelefonját a zsebéből és a facebook wall-ján hasonlót posztolna, miközben ő szépen lassan elvérzik..
24/37 anonim válasza:
a kutyájában több emberség van... "ő" szólt...
25/37 A kérdező kommentje:
Meló után kimentem és megnéztem, - Még ott van. Kicsit összement - de tényleg.
Amúgy nem akarok sztár lenni, szóval nem okoz gondot, hogy nem fogják tudni a rendőrök, hogy én napok óta kijárok mozizni és basztam szóni nekik.
Én eddig úgy tudtam, hogy a polgároknak nincs bejelentési kötelezettsége, Ettől már csak egy lépés, hogy alkudozhatok szabadon.
2011. dec. 7. 16:29
26/37 anonim válasza:
Gratulálok!
Szebb és hosszabb életet kívánok neked.
27/37 anonim válasza:
A legtöbb ember, ha nem is tudja, hogy van bejelentési kötelezettsége, legalább van lelkiismerete(veled ellentétben)és már csak emiatt bejelenti.Jó néznénk ki, ha mindenki úgy "gondolkozna", mint te, tele lenne minden hullákkal.
28/37 A kérdező kommentje:
Itt mindenki elutasít és sérteget, azért se szólok.
2011. dec. 7. 19:51
29/37 anonim válasza:
a # 13 -as is sértegetés?
(amúgy most az a gyanúm támadt, kamu... jól szórakozol?)
30/37 A kérdező kommentje:
Szó sincs lelkifurdalásról. A sérelmeim miatt tenném, élvezetből és bosszúból. Ha nem lennének sérelmeim, eleve nem is szólnék, még pénzért se.
2011. dec. 7. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!