Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha találok egy hullát a...

Ha találok egy hullát a Dunamenti erdőben, kérhetek valamit, hogy megmondom hol van? Alkudozhatok rá?

Figyelt kérdés
Goldim van, akivek ki szoktam menni rendszeresen a Dunamenti erőhöz és ő találta. Úgy utálom a rendőröket, hogy hazafelé menet eldöntöttem, hogy nem hívom fel és nem szólok nekik. Viszont akkor nem tudják meg, hogy nem szóltam, ha nem szólok. Szóval szólni akarok. Pénzt kérek érte, méghozzá előre. Megtehetem?
2011. dec. 7. 07:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy megteheted.

Aztán viselheted a következményeit is, ugyanis ez bűncselekmény.

És kutya kötelességed szólni, ha ilyesmit találsz.

2011. dec. 7. 09:25
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ritka tahó ember lehetsz..
2011. dec. 7. 09:38
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért tetted fel a kérdést: mert a lelkiismereted szólongat.

Tehát -az előzőket figyelembe véve - menj szépen, és mondd el ezt a szomorú tényt.

2011. dec. 7. 09:52
 14/37 anonim ***** válasza:
Ha valoban buncselekmeny aldozata fekszik ott, honnan tudod ki, miert olte meg? lehet egy orult kiszemeli a maganyosan setalokat es megoli oket, gondold el nem jelented ezt az esetet kesobb kezdodik a nyomozas, egyre kevesebb a nyom, az elkoveto nem kerul rendorkezre viszont egyszer csak valamelyik csaladtagodat dobjak be a bombatolcserbe vagy teged mikozben setaltok vagy kutyaztok. Akkor majd kerhetsz penzt meg szorakozhatsz a rendorokkel...
2011. dec. 7. 09:58
 15/37 anonim válasza:
100%
Ha azt gondolod, hogy ezzel bosszút állhatsz a rendőrökön (..) nem velük fogsz kiszúrni, hanem az ott fekvő ember családtagjaival és magaddal.
2011. dec. 7. 10:15
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy az oldal tárolja az IP címedet, tehát lehet órákon belül kopogtat nálad a rendőrség.

Bűncselekmény, vagy arra utaló egyéb jel eltitkolása, segítségnyújtás elmulasztása. (Arról sem győződtél meg él-e még.)

Utálod a rendőröket? Azután fogod csak igazán, amit ezért kapsz.

Szerintem most kapd fel a telefont, mielőtt valaki elküldi ezt a linket a police.hu-ra.

2011. dec. 7. 10:16
 17/37 anonim válasza:

10:15-ös vagyok.

Ha ezt teszed, azzal csak azt bizonyítod, hogy nem vagy jobb, mint azok a rendőrök, akikre most pikkelsz. (Bármi is legyen az oka, de te még élsz... szóval jobb helyzetben vagy, mint az a szerencsétlen, aki ott fekszik)

2011. dec. 7. 10:17
 18/37 anonim ***** válasza:
13as vagyok. Kérdező, ha nem akarsz a rendőrőkkel kommunikálni, akkor menj az önkormányzat szociális osztályára: majd ők intézkednek. Biztos keresik már ezt az embert...
2011. dec. 7. 10:19
 19/37 anonim ***** válasza:
Látom lelki szemeimmel az őrmesterek arckifejezését, ahogy végignéznek rajtad, amikor hullák hollétéről akarsz alkudozni.
2011. dec. 7. 13:22
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, csak kamu.Ha nem, akkor nagyon szomorú, hogy ilyen lelketlen, agyatlan, embernek nevezett lény a földön létezik...

Nem elég annak a szerencsétlen akárkinek, hogy ott halt meg ki tudja hogy, az erdőben, ahol a kutya sem segíthetett neki, ott fekszik, ki tudja , mióta, talán egy család sír utána, és akkor még alkudozni akarnak a tetemén.Imádkozom, hogy minél hamarabb rátaláljon valaki, aki NORMÁLIS.

Ha ez igaz, akkor inkább nem is jellemezlek..Ha meg kamu, akkor is szégyelld magad, ez nem vicces.

2011. dec. 7. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!