Törvényes, ha kikötik egy álláshirdetésnél, hogy csak nem dohányzók jelentkezését várják?
Sziasztok!
Mostanában több olyan álláshirdetéssel összefutottam, ahol ez a kikötés.
Az egyik egy bolti eladói állás volt, a másik pedig irodában takarítónőket keresnek.
Elgondolkoztam, hogy akik már x éve ott dolgoznak, azokra is vonatkozik?
Szerintetek ez törvényes?
Utolsó:
Nem tudom te hol dolgozol, de itt senki nem beszélt arról, hogy neked is szagolnod kell.
Általában vannak dohányzó helyiségek is a munkahelyeken.Nem pedig az irodában gyújtanak rá.
Nálunk pl. külső dohányzók vannak.
Én sem gyújtanék rá zárt helyiségbe (főleg munkahelyen), ahol nem dohányzó emberek vannak.
1 nem törvényes
2 nem mondod meg, hogy dohányzol
3 én nem dohányzom, ha a találkozásunk napján nem szívsz el egy cigit sem, akkor is megmondom, hogy dohányos vagy, mert megérzem rajtad, ugyanis nem lehet teljesen eltüntetni a nyomait - ergo az interjúztatók többsége is rá fog jönni és nem azért nem fog felvenni, mert dohányzol, hanem azért, mert hazudsz
"Nem tudom te hol dolgozol, de itt senki nem beszélt arról, hogy neked is szagolnod kell.
Általában vannak dohányzó helyiségek is a munkahelyeken.Nem pedig az irodában gyújtanak rá.
Nálunk pl. külső dohányzók vannak.
Én sem gyújtanék rá zárt helyiségbe (főleg munkahelyen), ahol nem dohányzó emberek vannak."
a ruhádon a bőrödön viszont beviszed a szagot :S
" a ruhádon a bőrödön viszont beviszed a szagot :S "
Ez viszont igaz, ezért akarok én is leszokni róla.
Egyébként itt nem magam miatt tettem fel ezt a kérdést, hanem kíváncsi voltam törvényes-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!