Jogos követelés vagy sem?
Figyelt kérdés
Örököltem 1/5 rész házrészt testvérem is 1/5 részt és amelyik tesóm bent lakik 3/5 részt!Az önkormányzat kéri a kerítés megcsinálását tesóm szerint nekem is bele kell adnom!Ez valóban így van?2011. nov. 21. 13:14
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét!Sajnos eladnám de nem tudják megvenni nincs miből!Haza nem mennék az biztos!Szerintem eladva meg nem lesz soha!Hát ha muszáj akkor muszáj nem kötözködök!
2011. nov. 21. 14:10
12/18 anonim válasza:
bele kell adnod a költség 1/5-t...a tesónak meg pedzegesd meg, hogy fizessen lakáshasználati díjat a tulajdonrészedre, mivel kérhetsz ;)
de legjobb lenne, ha a bent lakó tesódnak eladnád a tulajdonrészt
13/18 anonim válasza:
ja és ha nem akarja megvenni, akkor bárkinek eladhatod...a közös tulajdon megszüntetését is kérheted a bíróságtól, nem fog vele jól járni senki, de megszabadulsz az ingatlanrészedtől némi zsé is befolyik
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm az ötletet ami nem csak a kötelességemre mutat rá hanem a jogaimra is! :)
2011. nov. 21. 14:13
15/18 A kérdező kommentje:
14:11 -es A közös tulajdonrész megszüntetése mivel jár hogyan működik és nekem mibe kerülne és miért nem járna jól a tesóm?Ha tudsz segíts köszönöm!
2011. nov. 21. 14:15
16/18 A kérdező kommentje:
Mármint miért nem járnánk jól?
2011. nov. 21. 14:35
17/18 anonim válasza:
Persze, bele kell, a tulajdonrészed arányában.
18/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm már megoldódott a problémám! :)
2011. nov. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!