Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ingatlanbazár? Most mit...

Ingatlanbazár? Most mit tegyek? Fizessek? Kinek? Jogos a követelés?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy behajtó cégtől levelet, hogy az ingatlanbazár felé tartozom. Meglepődtem, mert a bazártól nem kaptam semmi értesítést és nem is értem mert úgy tudtam ingyen lehet hirdetni. Felhívtam a behajtó céget, hogy mi a helyzet de közölték velem, hogy ők felmondták velük a szerződést így nem tudnak segíteni. A fizetési határidő holnap van. A bazárral nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert nem találok sehol elérhetőséget.Nem értem mi történik.
2011. aug. 1. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
ez az egész egy nagy átverés, szerintem ne foglakozz velük, olvass utánuk a neten!!!
2011. aug. 1. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Régi móka. Volt valami apró betű, amit nem olvastál el, és ha két hétnél tovább van fent a hirdetés, akkor fizetned kell.

Mivel a szerződés jó erkölcsbe ütközik, és az Általános Szerződési Feltételekre vonatkozó szabályozásnak sem felel meg, nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

Bírósági végzés nélkül semmit sem tudnak behajtani. Ott meg neked lesz igazad.

2011. aug. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!