Mikor veszi már észre a kormány, hogy hová vezet ez a segélyezési politika, amit folytatnak?
Én iszonyat egyszerűen megoldanám a dolgot:
BŰNELKÖVETŐKNEK ÉS CSALÁDJUKNAK MEGSZŰNNE A SEGÍLYKE. Kapnának naponta fejenként 2 kiló kenyeret és 2 liter vizet és pont. Ha pedig ezek után is lopna a férgese, akkor nyilvános vesszőzés, (alkalmanként 20-40-60 ütés és ugyanennyi nap munkatábor) és "közmunka". Mehetnek egy meddő tárnába is követ fejteni, mert ennek "nevelő jellege" lenne, nem elsősorban gazdasági.
Életellenes bűncselekményekért pedig akasztás a "fajtársak" előtt.
Hamar rend lenne.
Most kövezzetek meg! Tisztelet a kivételnek!!!
Nagyon fel vagyok háborodva, mivel 54.000 Ft-ot keresek rendes 8 órás munkaidőben és a sok rohadt cigány meg semmit nem dolgozik csak szüli a sok ingyenélő, bűnöző kölkét és többet kap segélyként szinte mint én, aki rendesen dolgozik. Aztán, ha bemegy az önkormányzathoz sírni, akkor is adnak neki pénzt, de ha én bemennék elhajtanának. Ez a szégyen!!! Többen vannak már mint a magyarok és ezek a kisebbség, eltartja a dolgozó ember az összes szutykot és még ilyeneket irkálnak közösségi oldalakra, hogy dolgozzatok magyarok, mert így nem lesz új arany nyakláncom... Kár, hogy Hitler nem velük kezdte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!