Mennyi százalék számít uzsorakamatnak?
Uzsorás kb. 100%-os kamattal dolgozik.
De kérdem én...a lakáshitelt adó bankokkal mi a helyzet? Szóval felvettem 9 millát, és mire visszaadom lesz belőle 21 :)
Azért kérdem mert nekem is ez jött ki mint az első vállaszolónak! Ezek az érdekcsoportok teszik tönkre az Országokat itt az EU-n belűl és nem szól senki semmit!
Hietetlen!!!!!
Az időfaktor számít egy kölcsönadás és annak kamata az legyen bármennyi? Hogy azt jogilag kimondhasuk azt, hogy UZSORA?
Akkor elszámoltátok. A THM-etek bőven 10% alatt van.
Gondolkozzatok, ha frank alapon vettétek fel a hitelt, akkor frankban számoljatok! Ha dél-afrikai rand-ban néznétek, még több lenne!
Évi majdnem 10%, legyen 8 %, de aki húsz évre vette fel akkor az már kivetítve összesen 160% ér el! Mégha fizet is az államnak ez nem nevezhető Uzsorának?
Azaz összeg kik pitiáner összegeket adnak ki mint uzsora az eltörpűl a Banki uzsora mellett, mégha fizet is az államnak. Ez nem normális dolog! Így tették tönkre ezek elvek szerint a MULTIK a kisválalkozókat és most teszik ezt a Banki hitelessekkel a BANKOK! Valahogy ez így nem kerek " O "!
8%-os THM az 20 évre is 8%, nem kell felszorozni a futamidővel, pont ez a lényege, hogy egységnyi időre van számolva, hogy össze tudd hasonlítani a többi lehetőséggel.
Ez így tényleg nem kerek, hogy félreértelmezed a fogalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!