Névváltoztatás, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Lehet ,hogy rossz helyre írok ,de nem tudtam hova tenni.
Szóval kifogok menni Amerikába és szeretnék egy olyan nevet amit ki tudnak mondani és nekem is tetszik. Születési nevem Fruzsina szóval ez elég nehéz dolog lenne nekik,második nevem Zsófia ,de a Sophia egyáltalán nem tetszik.:// Szóval lehetséges lenne az XY Fruzsina Hanna(csak példa) Zsófia lenne a nevem ,vagy ez Magyarországon nem engedélyezett? Köszönöm előre is..!!!
2011. okt. 31. 16:48
1/5 anonim válasza:
Igen, lehetséges. A helyi jegyzőtől kérdezd a konkrét végrehajtás módját (kérvényezni kell indoklással).
2/5 anonim válasza:
Neba zmeg! Én meg mikor át megyek Öcsödre vegyek fel cigány nevet? Ha Szabadkára akkor meg szerb nevet? Az emberi hülyeségnek tényleg nincsen határa?
3/5 A kérdező kommentje:
Első: nagyon köszönöm!:)
Utolsó : én sem vennék fel másik nevet ,ha kitudnák mondani...
2011. okt. 31. 19:09
4/5 anonim válasza:
tegnapelőtt 17:54
Erről téged nem kérdeztek.
Kérdezőnek: ilyet egész biztosan lehet.
5/5 anonim válasza:
lhetni lehet, de szerintem felesleges. ha nincs vele amúgy bajod, nem kell megváltoztatni, csak keress magadnak valami egyszerűt, amit ki tudnak mondani. de azért mondd nekik, hogy Fruzsina, csak tudod, hogy az nekik nehéz, így most Lisa vagy. zimbabwei kollégám is ezt csinálta, felvette (nem hivatalosan, csak a munkahelyen) az első angol nevet, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!