Lopáskor, rabláskor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ha bejönne egy ember a kapun, el akar vinni valami értékes dolgot ilyen esetekben mit kell csinálni?2011. okt. 27. 19:56
1/13 anonim válasza:
Igazából fel kéne tartani, de kitudja milyen veszélyes szóval célszerűbb rendőrt hívni, nagy zajt csapni hogy a szomszédok is felfigyeljenek a helyre ha valami gond lenne, így lennének tanúk is.
2/13 anonim válasza:
Minden attól függ elbírsz e vele. Ha nem hiába adunk tanácsokat, max futhatsz. :)
3/13 anonim válasza:
A leghasznosabb, amit ilyenkor tehetsz az az, ha keresel egy libsit es jol mellberugod.
En ezt tettem!
Csak ajanlani tudom mindenkinek!
4/13 anonim válasza:
Kollégám a colos gumicsővel marasztalt a rendőrség kiérkezéséig ,akik ki hallgatták és elengedték.Utána küldtek egy levelet,amiben el magyarázták hogy az ürge miért lopott.
6/13 anonim válasza:
Én megölném, de papíron a rendőrségnek kell szólni. Akik úgyis leszarják, és max 3 óra múlva mennek ki. Ezért részemről marad az önbíráskodás, avagy jogos birtokvédelem.
7/13 A kérdező kommentje:
Nálunk még nem loptak, de egy közeli ismerősömnél többször is, fényes nappal (cigányok).
Mi lenne, ha nem adná vissza a tárgyakat figyelmeztetés ellenére sem, és meglőném a légpuskával a lábát vagy a kezét (8 napon belül gyógyuló sérülés)? Csak kíváncsiságból kérdeztem. A puskánkba kis "ólomgolyó" kell, nem is golyó alakú, hanem nyílszerű.
Amúgy ha nem teszek bele "golyót", akkor nagyobbat csattan :D .
2011. okt. 27. 20:58
8/13 anonim válasza:
Az első lépés általában az érlelés, amikor is még a ruhájában napokig hűvös (hideg), szellős helyen - rendszerint felakasztva - tartjuk. (Ez idő alatt az enzimek puhítják a húst.) Ezt követi a nyúzás s szükség szerint a perzselés. A bontás, darabolás, majd mosás után a szárazra törölt hús további puhítása, illetve "zsírtartalmának növelése" a következő lépés. (Betekerik a vékonyra vágott szalonnacsíkokba, majd - hőre nem olvadó zsinórral - gondosan átkötik.) A vastagabb húsok lazítására-ízesítésére a spékelés szolgál, melynek során szalonnacsíkokat juttatnak a rostok közé. Több időt igényel, de több lehetőséget is kínál a pácolás. E húsoknál az úgynevezett száraz (olajos) és nedves (vizes) pácokat egyaránt használhatjuk, de mindkettőt hideg helyen (pld. hűtőben) kell végezni, s viszonylag hosszú ideig: az előbbi legalább 3-4, az utóbbi 5-7 napig is eltart. Ezalatt a hús szaftosodik, puhul, s a felhasznált fűszerek is teszik a dolgukat.
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem rossz helyre írtál, utolsó.
2011. okt. 27. 21:10
10/13 anonim válasza:
Szerintem is, bár lehet hogy neki ez a módszere a betörők megpuhítására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!