A Tesco-ban vettem egy játékot,4 lemezes, és az egyikkel nincs telepítő kód. Mi a teendő, mit tudok csinálni?
Egyszer vettem egy játékot és nem fogadta el a cd kulcsot a telepítő. Írtam egy emailt az EA-nek, elküldtem a hibás kódot, erre küldtek egy jót. 20 perc alatt elintéztem. Szerintem máshol sem bonyolultabb. Írj a forgalmazónak, ha a leggyorsabban akarod elintézni! De legelőször nézd meg a kézikönyvben, hogy hol is kéne lennie!
-----
"Ha megvan az eredeti lemez+blokk akkor használhatod a tört verziót is legálisan."
És ha multizna, akkor minden alkalommal elküldi a szerver adminjának a blokkot? Ahh...
1 játék, 4 lemez, egyhez nincs kód. Próbáltad telepíteni? Nem is biztos, hogy kell.
Egy játékhoz egy kód kell. Ha a doboz tartalmaz kiegészítőket, akkor azoknak is külön kód kell, de sok esetben több lemez szükséges pusztán az alapjátékhoz.
Talán ha megírnád melyik játék, többet tudnánk segíteni.
Kulon nem talaltam, meg most nem is erek ra mert karacsonyi ebed lesz, de ha ezt letoltod akkor megtalalod benne az osszes kodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!