Hogyan lehetne megszüntetni a kiskorú prostitúciót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 13:03
21/38 anonim válasza:
Ha nem születne több gyerek, előbb-utóbb ez a probléma is megoldódna.
22/38 anonim válasza:
Vagy ha max 2 születhetne ingyen. A nyomorban meg még annyi sem. Vagy nem hagynánk, hogy a gyerek ott nőjön fel.
23/38 anonim válasza:
De ez nem csak a magyarokra vonatkozik.
24/38 anonim válasza:
Tudom, ez most úgy hangzik, hogy akkor a szegények nem szapordhatnak, a gazdagok meg igen. De a szegény, ha nincs pénze, minek neki éhező gyerek??? Hogy még roszabb legyen neki?
A másik undorító dolog, hogy egyesek úgy probálnak országot szerezni, hogy benépesítenek egy területet. Ezt sem kell engedni vagy ki kell írtani az emberek agyából ezt az én más néphez tartozom, nekem küldetésem van felfogást.
25/38 anonim válasza:
De legaábbis támogatni tényleg csak azt szabad, aki hasznos. Nem csak úgy van, sőt még káros is.
26/38 anonim válasza:
Aki tanul jól és aki dolgozik keményen.
27/38 anonim válasza:
Viszont akkor megint van egy új gond, hogy a tanárt azért fogják verni, hogy adjon jó jegyet.
28/38 anonim válasza:
Szóval rohadt nagy szűrés kell a tanárok között pszcihológusok segítségével. Nagy ellenőrzések. De nem elnyomni kell őket, meg minimálbért adni, hogy megkezdődjön a kontraszelekció. Hanem teljhatalamt kell adni nekik. És súlyosan bűntetni azokat, akik bántanak egy oktatót. Ez még csak az elején lenne gond, mert ha a "csőcselék" ki hal, már nem sok ilyen eset lesz.
29/38 anonim válasza:
Bár a pénzes emberek, meg lefizethetik, megfenyegethetik a tanárt. Akkor meg az a gond. Egyszerűen miért kell utálni tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!