Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehetne megszüntetni a...

Hogyan lehetne megszüntetni a kiskorú prostitúciót?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 13:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ha nem tudunk mit tenni, ha valaki titokban el van rabolva, valami alvilági helyen....

De az illető áltlaában titokban is marad, örökre. Ha nem, akkor pedig kimenthető. Szerintem.

2011. okt. 2. 13:35
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Halott ügy a világ ilyen ez van
2011. okt. 2. 13:37
 13/38 anonim ***** válasza:

Bár az ilyen alivági helyeket is fel lehetne túrni egyszer. Mi az, hogy házkutatási parancs???

A rendőr nem él vissza ilyesmivel?? Vagy igen? Mert akkor itt is van egy k..szott nagy probléma a világban.

2011. okt. 2. 13:37
 14/38 anonim ***** válasza:
Szomorú...
2011. okt. 2. 13:38
 15/38 anonim ***** válasza:
47%

Kőkemény vas fegyelemre van szükség.

Az nem baj, ha valaki hülye, őrültségeket csinál, szórakozik.

Az a baj, ha valaki káros. De az nagyon.

2011. okt. 2. 13:42
 16/38 anonim ***** válasza:
47%

Természetesen vállaltok között stb.. vannak versenyek.

Én úgy értem, hogy valaki káros, konkrétan a másik emberre, társadalomra, azért mert egy rosszindulató dög, azért mert b...a, önző stb...Mérgezi a társadalmat, rombolja a jövőt.

Ezek is valamennyire relatív dolgok. De nem hiszem, hogy támogatni kell mondjuk egy olyan gyereket, aki védelmipénzt szed a többitől. Hanem erősen elnyomni, amíg nem változtat. Ha ilyennek született, akkor az vagy a szülő problémája vagy a gyerek ilyen alapból. Őt nem kell támogatni abban, hogy kibontakozhasson. Ez msot egy egyszerű példa volt és mindenki hibázhat. Csak azt akarom mondani, hogy nem kell abban a felfogásban élni, hogy mindenkinek joga van mindenhez.

2011. okt. 2. 13:47
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
A tanárnak engedni kell, hogy nevelje a gyereket, tanítsa a gyereket. Ha nem képes rá, akkor kirúgni. Lehet másik munkát is keresni. Bár ez is egy gond, hogy nincs elég munkahely. Mindenhol csak gondok....Most már nagyon nem lehet mit tenni. De az új generáció szerintem megmenthető. Mindig azt kell nézni, hogy hosszútávon valakinek a tette milyen hatással lesz az országra, a másik emberre.
2011. okt. 2. 13:50
 18/38 anonim ***** válasza:
47%

A vállalatos példa pedig igen érdekes. Mivel helyes, hogy az egyik vállalat lenyomja a másikat és mondjuk lesz többezer munkanélküli??? Helyes, hisz versenyről van szó. Ha legálisan teszik helyes. Ha nincs semmi hátsó, romboló szándéka az országra és a társadalomra nézve.

Bár akkor mit kezdjünk megint a sok munkanélkülivel???? nincs pénz. Rengetek probléma van. Szerintem támogatni kell egymást, csak az olyanokat, akik tényleg megérdemlik, akik tényle hasznosak.

2011. okt. 2. 13:54
 19/38 anonim ***** válasza:
47%

Én megvagyok ígyis, teljesen jól. És tudom, hogy nem nagyon lehet mit tenni sok dolog ellen. De legalább fegyelem legyen, legalább a buták ne éljenek ingyen, csak akkor kapjanak támogatást, ha tanulnak, dolgoznak. Ne nézzük le a másik embert és tényleg az oktatást gondolom most is a legfontosabb dolognak. Nem kell engedni, hogy a tanárt nevelés esetén kinyírják meg hasonlók. Meg olyan tanárok kellenek, akik értelmesek. akik felkészítik a gyereket az életre. Lehet, hogy néhány elit helyen ez így van. De nem csak ott kell így lenni. Lehet egyesek tetszik az, hogy rengetk pénzük van, nekik jók a hülyéket meg jól ki lehet használni. Én nem ilyen világot képzeltem el. Én olyat, ahol csak normális emberek vannak, akik segítik egymást. Ez nem megvalósítható. De ezt kellene támogatni, szerintem. Bár a sok vallási fanatikus, más nemzetet utáló ember, más fajú, kultúrát lenéző ember mellett ez nehezen fog összejönni.

Nagyon megértem, amikor sokan úgy döntenek, hogy s...rom le ezt a világot, én nekem úgyis jó lesz, mert én teszek érte, a többiek azt csinálnak, amit akarnak.

De szerintem ami van egyes helyeken az borzasztó. Miért érdekel? Mert érdekel a világ...De akár el is pusztíthatnám. Akkor már biztos több embert érdekelne 1-2 dolog, ha ilyen helyzetbe kerülne az élete.

2011. okt. 2. 14:01
 20/38 anonim ***** válasza:
47%

Mindenkinek van a saját magáról és a világról alkotott képe. Az életről és a halálról. Ezzel szerintem nincs semmi baj.

De valahogy taszít, amikor a másik ember úgy gondolja, hogy xyz -t el kell pusztítani azért, mert más.

Nem tudom miért kell kiközösíteni bárkit. Tudom, nem vagyok egyformák. Nézzünk egy egyszerű példát. Van egy iskola. Vannak gyerekek benne. Van valami játék, ahol számít a gyorsaság és tudás. Gyerekek játszanak. Az egyik gyerek lasabb, nem olyan okos, esetleg beteg. Ő vele nylíván nem fognak szívesen játszani vagy egy csapatban lenni. Ez mondjuk érthető. Bántnai szerintem attól még nem kell. Nem helyes. De ennek ellenére a gyerek tuti kirekesztve fogja érezni magát, ha nem játszanak majd mást és őt le..ják. Ilyenkor megfordulhat a fejében, hogy ő roszabb, a többiek roszabb. Elmehet másik helyre, a tanár segíthet neki stb.... Ilyen gondok mindig lesznek, hisz nem vagyunk egyformák. Csak vannak akik érzékenyebben fogják fel és vannak akik nem. Vagy valaki külsőleg más, mint a másik gyerek. Lehet nem vonazlmat, érdekességet fog kiváltani, hanem negatívságot. Mondjuk egy néger fiút vegyünk. Lehet körbe fogják rajongani, a többi gyerek meg féltékeny lesz rá. Vagy a néger csinál valami, ami miatt utána a többi gyerek a négerekre rosszul fog gondolni. Az ilyen dolgokat nem lehet kivédeni. De meg kell próbálni megértetni minden emberrel, hogy a tanulás fontos, a másik ember is ember. Legalább csak ennyit. Lesz akit körbe raonganak majd a nők, lesz akit nem. Ez is rosszul eshet, meg jól eshet egyeseknek. Itt sem lehet mit tenni. De nem is ezzel van gond. Azzal van a gond, hogy a védekezésről például semmit sem tudnak, a másikat cikzik valamiért, bántják, meg ilyenek. A másik meg magára veszi. És vagy hülyeségeket csinál, vagy mindentől elmegy a kedve stb...

Úgy látszik nem sok mindent lehet tenni a világban. De azt igen, hogy támogatni a fegyelmet, oktatást és nem dobálni a pénzt azoknak, akik nem érdemlik meg. Meg kell szűntetni a koszt, mocskot. A szegénységet nem tudjuk, gondolom. De a nyomort erőszakkal meg kell. Most még lehet támogatni is akár. De az új generációt nem szabad nyomorba küldeni.

2011. okt. 2. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!