Mit szóltok,10 hónapot kapott a drogos Stohl?
Szerintem reális lenne ha leülne 1.5 évet (max. 3 évig büntethető az ilyen, de ahhoz ölni is kell) de megfejelném egy min. 20 év jogsi bevonással, ugyanis nem ez az első esete.
Miféle barátai vannak akik engedik beülni beállva??? Utána pedig siránkoznak a tárgyaláson...
Azt is vizsgálják egy iyen esetnél, hogy a befolyásoltság mennyire játszott szerepet a balesetben és próbálta-e elkerülni (féknyomok, stb.). voltak -e más erősebb körülmények (pl. úthiba, időjárás, sebesség, gyorshajtás,stb.) fennálltak-e. Az esetet a hírekből ismerve, nem voltak más kockázati körülmények- az éjszakát leszámítva. Tehát a gyorshajtás és a befolyásoltság kb. 100%ban a baleset okozója, ami Buci ismétlődő felelőtlensége, ergó közveszélyes a pasi ha volán mögé kerül!
Próbálj bekábítózva, bebaszva elütni vkit, vagy csak simán csinálj balesetet, és nem, hogy lelépni nem fogsz tudni, de azonnal lecsuknak vagy 5 évre... minimum!
Ez nem volt igazságos, én adtam volna neki legalább 5 évet, eltiltottam volna a vezetéstől, és a színészi pályafutását is kettétörtem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!