Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok,10 hónapot kapott...

Mit szóltok,10 hónapot kapott a drogos Stohl?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 hunsabre válasza:
100%

Szerintem reális lenne ha leülne 1.5 évet (max. 3 évig büntethető az ilyen, de ahhoz ölni is kell) de megfejelném egy min. 20 év jogsi bevonással, ugyanis nem ez az első esete.

Miféle barátai vannak akik engedik beülni beállva??? Utána pedig siránkoznak a tárgyaláson...

Azt is vizsgálják egy iyen esetnél, hogy a befolyásoltság mennyire játszott szerepet a balesetben és próbálta-e elkerülni (féknyomok, stb.). voltak -e más erősebb körülmények (pl. úthiba, időjárás, sebesség, gyorshajtás,stb.) fennálltak-e. Az esetet a hírekből ismerve, nem voltak más kockázati körülmények- az éjszakát leszámítva. Tehát a gyorshajtás és a befolyásoltság kb. 100%ban a baleset okozója, ami Buci ismétlődő felelőtlensége, ergó közveszélyes a pasi ha volán mögé kerül!

2011. szept. 11. 11:42
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú hogy csak ennyit kapott és még ezt sem kell mindet letöltenie.Azért mert ismert személyiség. Ha rólad vagy rólam lenne szó akkor simán bevarrnának 3évre.
2011. szept. 12. 13:05
 63/67 anonim válasza:
100%

Próbálj bekábítózva, bebaszva elütni vkit, vagy csak simán csinálj balesetet, és nem, hogy lelépni nem fogsz tudni, de azonnal lecsuknak vagy 5 évre... minimum!

Ez nem volt igazságos, én adtam volna neki legalább 5 évet, eltiltottam volna a vezetéstől, és a színészi pályafutását is kettétörtem volna!

2011. szept. 12. 15:26
 64/67 anonim válasza:
100%
Én csak 1 kérdést tennék fel a "sztároknak" akik ott ültek, együttérzésüket nyilvánítva: Akkor is elmentek volna és mellette kampányolnak ha AZ Ő GYEREKÜK ÜLNE VELE SZEMBE??? AZ Ő GYEREKÜKNEK OKOZOTT VOLNA BALESETET? Vétünk 1x ok. 2x ej-ej, na de 3x és még akkor sem tanulunk belőle????????????? (az első kettőből?)
2011. szept. 16. 17:19
 65/67 anonim válasza:
89%
Mindenképp kevésnek tartom a 10hónapot,nem tudom mennyit érdemel, de többet az biztos... Szerintem az lett volna az igazi büntetés ha a Buci sérül meg olyan szinten mint a Pali bácsi, elvégre ő okozta a balesetet.
2011. szept. 23. 12:10
 66/67 anonim ***** válasza:
89%
Igen,ezt én sem értettem,hogy milyen indíttatásból ültek be mellé kampányolni???? Mindenesetre jól lejáratták magukat.Szerintem.
2011. szept. 23. 23:06
 67/67 anonim válasza:
90%
fuu én annak életfogytiglant adnék..csak azért is mert balesetet okozott+be volt drogozva+vezette a való világot+ronda..-.-"xd de neem..am kajak kaphatott volna egy jópár évet
2011. okt. 6. 15:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!