Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van ha nem fizettél vaterán?

Mi van ha nem fizettél vaterán?

Figyelt kérdés

Eltelt már 2-3 hét, nem tudtam kifizetni amire rámentem.

Tudom, h ez senkit nem érdekel, itthon gubanc volt, nem volt telóm, és netem.A fickó hívott, de nem tudtam vele beszélni.. mi történhet ilyenkor???nem sok pénz 3000, de nem tudom mi lehet ilyenkor.. segítsetek értelmes válaszokat várok! Köszi

2011. aug. 30. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legtisztább ha visszahívod, te is megkaptad az ő számát, és megbeszéled vele.
2011. aug. 30. 11:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom az emailjét, törölték az üzeneteimet a telefon számaimat mindent....nem tudnék most nagy összegeket kifizetni...!Annyit tudok, h elvileg egyszer keresett...Szarban vagyok??
2011. aug. 30. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Írj neki vaterán, a terméklapon ugyanúgy tudsz neki üzenni, mint vásárlás előtt, azt meg fogja kapni. Írd le, mi a gond, így ő sem vár rád hiába.
2011. aug. 30. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Kapsz egy negatív értékelést.
2011. aug. 30. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Ennyi, h kapsz egy negatív értékelést???

Azért írok neki, ha megtalálom a címét köszi!

2011. aug. 30. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Várjál. Akkor te vásároltál, és nem vetted meg? Akkor csak egy negatívot kapsz. Ha te eladtál cuccokat, és a Vaterának nem fizeted be a szolgáltatás árát ÉS nem készítesz értékelést, akkor egy behajtócég majd kéri az összeget a kamattal és kezelési díjjal.
2011. aug. 30. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen én vásároltam!!!!Köszi a segítséget!
2011. aug. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!