Bevezetnétek újra a kivégzést?
Hagyjuk figyelmen kívül azt hogy a liberális EU-ban ezt már nem valósíthatjuk meg. Érveket és ellenérveket várok. Ki mit büntetne vele (csak emberölést, vagy másféle bűnöket is?) Mi legyen a kivégzés módszere? Alkalmazzuk-e 18 éven aluliakon? stb
Van olyan statisztika hogy most a magyarok hány százaléka vezetné be a kivégzést?
Az én véleményem: bevezetném a kivégzést emberölésre, emberrablásra, vagyonellenes bűncselekményekre, nemi erőszakra, a kivégzés módja akasztás lenne, alkalmaznám 18 éven aluliakon.
abortusz? te meg vagy hülyülve.
szerintem ha valaki abortuszhoz folyamodik annak nyomós oka van. inkább ne szülessen meg egy gyerek mintsem hogy szenvedjen.
Életellenes, erőszakos elkövetőkön visszaesőkön simán alkalmaznám.
Nem kell ide vérengzés, meg kínhalál. Hideg következetességgel ki kell vágni a rothadt részt, és megsemmisíteni. Állatorvosok elaltatják az állatot, majd magnéziummal megállítják a szívet. Fájdalommentes, humánus, nincs vele többé gond.
Hát elrettentőbb példa lenne...
azokra simán akik több embert megöltek és azért ülnek emberölésért / gyilkosságért megfelelő büntetés lenne.
Lehet körbedumálni és csomagolni ezerféle képen de az abortusz szerintem is sima gyilkosság.
1945 óta több mint hatmillió magyart írtottak ki ezzel a módszerrel.
Én voltam az aki az abortuszt is halállal büntetné.
És odaírtam, hogy ha orvosilag indokolt, akkor kivételt képez.
Ha nem tudsz olvasni, akkor tanulj meg.
te csak egyszerűen beleírtad a felsorolásba hogy abortusz( kivéve ha orvosilag indokolt) és ha nem? egy nem kívánt terhesség? mivan akkor ha valaki nem akar gyereket, védekezik és mégis megtörténik. sem az óvszer, sem a fogamzásgátló nem nyújt 100%-os védelmet. Ha pl egy olyan ember esik teherbe aki védekezett mert nem akart gyereket de mégis terhes lett de nincs lehetősége normális körülmények között eltartani a gyerekét, mert nincs még neki saját háza, állandó munkája, stb...akkor te megölnéd mert abortuszhoz folyamodott?
szerinted milyen élete lesz annak a gyereknek akit ilyen nő szül meg? Ezenfelül milyen élete lesz ez után annak a nőnek és a párjának is?
gondoljál már bele egy kicsit a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!