Télleg kevesebb lesz a minimálbér szeptembertől?
ma 15:26
A közmunka nem munka, hanem segélyezés, csak közben dolgozni kell, mert a prolik kihörögték, hogy akik "segélyből élnek", azoknak ne legyen olyan "jó" az életük.
A megoldás az, hogy pontosan annyira kell dolgozni, amennyire megfizetnek. Úgysem gondolja senki, hogy van értelme a közmunkának. A közmunka célja büntető: azért vezették be, hogy minél kevesebben vegyék igénybe a segélyeket.
Közmunkára kéne fogni mindet, aki azt állítja, hogy a közmunka nem munka!
De egyébként igen, lehet úgy is fogalmazni, hogy a közmunka büntetés, ennyi pénzért tényleg az.Mellesleg NORMÁLIS országokban csak a bűnözőket fogják közmunkára!
Annyit dolgozni, amennyit fizetnek érte?Hmm..Nos, így lenne korrekt,de ezt a mocsok munkáltatók is tudják és ne félj, nagyon odafigyelnek, nehogy a közmunkás fizetés arányosan dolgozzon.Én amikor az óvodában le merészeltem ülni, délután kettőkor, megenni végre az ebédre szánt szendvicsemet, úgy néztek a drága régi kollégák, mint a véres rongyra, mert munka helyett merészeltem enni, tegyük hozzá, az adminisztrátor például már fél 1-kor túl volt a másfél óráig tartó ebédszünetén.Így akarnak kedvet csinálni az embereknek a munkához?!Aha...Velem alaposan megutáltatták az egészet!Van bőr a képükön majdhogynem ingyen dolgoztatni és még ők húzzák a pofájukat!Ha nem képes normálisan megfizetni, akkor ne is várjon tökéletes munkát!
Azért akarják ezek a munkába visszahajtott nyugdíjaskorú rendvédelmisekkel figyeltetni a közmunkásokat, mert pontosan ettől fosnak, hogy ennyiért a kutya sem fog normálisan dolgozni.Érdekes, a közmunkás teljes minimálbérére nincs pénz, rabszolgahajcsárra van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!