Ablakom alatt üvöltözik a kisebbség, mihez van jogom?
"Ablakom alatt üvöltözik a kisebbség, mihez van jogom?"
Jogod van élvezni a hatalmas nagy jólétet, amit a demokrácia nyújt neked.
Jogod van visszaüvöltözni. Kérdés, hogy bátorságod is van-e? :-D
Pedro
"Jogod van visszaüvöltözni. Kérdés, hogy bátorságod is van-e? :-D "
Én nem a hangerőt akarom fokozni. A szomszédok miatt inkább nem válok hasonló cigánnyá...
"ide bezzeg nem ír kolópele rejehw meg covenant a híres cigányvédő trió :DD"
tök igazad van, piszkosul elegem van belőlük, múltkor feltettem egy kérdést (a jobbikkal kapcsolatban, kijelentettem hogy nem nekik szól) erre nézem a válaszokat, és gyakorlatilag csak ők mocskolódtak ott: rasszisták!
és ezt azzal magyarázták, hogy az ő kérdéseikbe is belemásznak a szemét suhanc jobbikos rasszista fiatalok
Ird ki a hazra hogy "Magyar Garda altal orzott terulet"...
Neked eroszakoskodni, sorosuvegeket kidobalni, gazpisztollyal kozejuk loni sajnos nem erdemes ha nem vagy egy 200 kilos kopasz, mert ha a kormosok visszajonnek csak tizszer annyian szamurajkardokkal felfegyverkezve akkor csak nezhetsz...
Ha annyira zavar tartass jobbikos/gardista/ szebb jovos gyulest, bajod nem lehet belole...
Tényleg érdekes h az a 3 senkiházi most miért nem írja a nagy rajvédő szövegeiket...
Vedd kezedbe az irányítást, bátorság.
A gondatlanság
26. szakasz
Ha az elkövető tudatában volt, hogy cselekedete bűncselekménynek minősül,
de könnyelműen bízott a következmények elmaradásában vagy abban, hogy meg tudja
őket akadályozni, vagy ha nem volt tudatában, hogy cselekedetével bűncselekményt
követhet el, habár az elkövetés körülményei és személyes tulajdonságai alapján
köteles volt vagy köteles lett volna tudatában lenni e lehetőségnek, gondatlanságból
követte el a bűncselekményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!