Mikortól lép érvénybe a hambugeradó?
18:41
"Bárki bármit mond az ilyen gyorséttermi kaja nem egészséges és az sem ami tele van cukorral, fűszerrel(gumicukrok chipsek colák...)"
Tudod, hadd b@sszam már el úgy az egészségem, ahogy én akarom, ne mondja meg nekem, hogy mit egyek és mit ne. Elég nagy vagyok már ahhoz, hogy eldöntsem. Nincs kölyköm és saját magam "mérgezem" (soha egyetlen leletemmel sem volt SEMMI probléma, táppénzen assetudom' mikor voltam - rendszeresen járok orvosi szűrésre, mert kötelező) ezekkel a cuccokkal. Rendesen fizetem a TB-t, tehát ha véletlenül kórházba kerülnék, nem a Te pénzedből kellene ellátni engem. Erre most "büntetnek" egy ilyen b@zisággal... Nekem is be kell vásárolnom augusztus végén. Aki meg kitalálta ezt a sz@rságot, meg rohadjon meg nylonzsákban...
Hamburgerrágó nem lesz csak hamburgeradó !
Szeptember 1.-jével !
"Szeptembertől? Húha, akkor nemsokára bevásárolok. :) Köszi!"
Jövőhéten én is betankolok Balaton szeletből meg Piros mogyorósból :)
Én lexarom azokat a politikusokat, akik "aggódnak az egészségemért" / hahaha / és azokat is, akik itt tapsikolnak ennek a "remek" ötletnek. Én továbbra is meg fogom venni magamnak azt a kevés csokit és sütit. Kutya bajom, és nem vagyok túlsúlyos sem. Természetesen nem egészséges tömni magunkba az édességet és a sót, de akinek esze van, az betartja a mértékletességet.
Aki pedig sajnálja másoktól, és a gyerekektől azt a kis nasit, az mehet oda, ahová gondolom...
Én nem örülök a hamburgeradónak, de azon nagyon jól szórakozom, hogy néhány ember, hogy ki tud már akdni 5-10 Ft-okon is. :D
Ez annyit jelent, hogyha van mondjuk egy chips függő emberke, akkor olyan 50 chips áráért csak 49-et tud megvenni a boltban. Jaj szegénykém, mekkora tragédia már. :D
A magas cukortartalmú, sótartalmú vagy szénhidrát tartalmú, illetve koffeintartalmú ételekre, italokra terjed ki. Mindent literre, és kg-ra számolnak ki. Ez azonban nem terjed ki a dohánytermékekre, és az alkoholra. Így a várt összegnek az 1/5 része, 20milliárd forint megtakarítás lehet az államnak évente.
Szerintem így is drága az édesség, főleg a minőségi, ezzel csak azt érik el, hogy a kevés keresetűek a legolcsóbb, vagyis a legegészségtelenebb édességet, snacket fogják megvenni. Nem értek vele egyet, mert miért kellene még többet fizetnem egy minőségi termékért, mikor az nem is annyira egészségtelen!? A mcdonadsos hamburger pedig nem sok húst látott, és még sorolhatnám, a benne lévő sajt stb... Meg az olcsó arós üdítők, tele aspartammal, meg guargumival. Először ezeket a mérgeket kellene betiltani, mint minden termékre adót kivetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!