Mikortól lép érvénybe a hambugeradó?
Nem tudom hogy mikor lép életbe, de remélem minél hamarabb! Aki tömi saját magába és a gyerekébe a sok édes szart az igenis fizessen többet ezekért a termékekért! Bár az adó mértékét kevésnek tartom, mert az a 5-10 Ft-os drágulás amit eredményezni fog az sajnos nagyon kevés.
Sok olyat hallottam, hogy valaki azért ad csipszet meg csokit a gyerekének, mert ba*nak főzni és azt mondják, hogy a gyerek legalább jóllakik! Hát nem! Ha eszed a szart, akkor fizesd is meg!
"Isten áldja érte a fideszt! Ez volt az egyik (vagy talán az egyetlen) normális intézkedésük."
Miért? Szeretsz mindenért sokat fizetni? Másokra nem gondolsz?
"Én nem fogom észrevenni mert se chipset se hamburgert colát meg ilyesmit nem szoktam venni/enni."
Mért ne vennéd észre? Soha életben nem ettél még semmit és ezután sem fogsz? Mert ha mégis akkor észreveszed.
"Lehet, hogy az a cél, hogy több pénz jöjjön be de akkor is örülök."
Ennyire szíveden viseled, hogy Orbánnak hány lakása van?
Azt nem orbán fogja kapni hanem az állam(mondjuk más dolog mire költi a mindenkori állam)
Örülök, hogy azok a szülők akik veszik a sok SZ@RT a gyereknek többet fognak fizetni érte. (több pénzből indítják el a lejtpn a szerencsétlen gyereket) Bárki bármit mond az ilyen gyorséttermi kaja nem egészséges és az sem ami tele van cukorral, fűszerrel(gumicukrok chipsek colák...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!