Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikortól lép érvénybe a...

Mikortól lép érvénybe a hambugeradó?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Akkor örülj, mint majom a farkának, bár, nem tudom, ettől miért lesz neked jobb...
2011. aug. 21. 18:01
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
hamburgeragó?
2011. aug. 21. 18:10
 13/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom hogy mikor lép életbe, de remélem minél hamarabb! Aki tömi saját magába és a gyerekébe a sok édes szart az igenis fizessen többet ezekért a termékekért! Bár az adó mértékét kevésnek tartom, mert az a 5-10 Ft-os drágulás amit eredményezni fog az sajnos nagyon kevés.

Sok olyat hallottam, hogy valaki azért ad csipszet meg csokit a gyerekének, mert ba*nak főzni és azt mondják, hogy a gyerek legalább jóllakik! Hát nem! Ha eszed a szart, akkor fizesd is meg!

2011. aug. 21. 18:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Csak ezek miatt a trendi "HaNemÉtkezelMindigMindenKörülményekKözöttEgészségesenAkkorRákbanFogszLassanMeghalni" idióták miatt pár év múlva a sót(!) fogják betiltani. Teljesen. Asszem ideje fellázadni. :D
2011. aug. 21. 18:18
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
inkább cigaretta adó kéne
2011. aug. 21. 18:19
 16/31 anonim ***** válasza:

"Isten áldja érte a fideszt! Ez volt az egyik (vagy talán az egyetlen) normális intézkedésük."

Miért? Szeretsz mindenért sokat fizetni? Másokra nem gondolsz?

2011. aug. 21. 18:23
 17/31 A kérdező kommentje:
Szeptembertől? Húha, akkor nemsokára bevásárolok. :) Köszi!
2011. aug. 21. 18:24
 18/31 anonim ***** válasza:

"Én nem fogom észrevenni mert se chipset se hamburgert colát meg ilyesmit nem szoktam venni/enni."

Mért ne vennéd észre? Soha életben nem ettél még semmit és ezután sem fogsz? Mert ha mégis akkor észreveszed.

2011. aug. 21. 18:25
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy az a cél, hogy több pénz jöjjön be de akkor is örülök."

Ennyire szíveden viseled, hogy Orbánnak hány lakása van?

2011. aug. 21. 18:28
 20/31 anonim ***** válasza:
38%

Azt nem orbán fogja kapni hanem az állam(mondjuk más dolog mire költi a mindenkori állam)

Örülök, hogy azok a szülők akik veszik a sok SZ@RT a gyereknek többet fognak fizetni érte. (több pénzből indítják el a lejtpn a szerencsétlen gyereket) Bárki bármit mond az ilyen gyorséttermi kaja nem egészséges és az sem ami tele van cukorral, fűszerrel(gumicukrok chipsek colák...)

2011. aug. 21. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!