Miért nem büntetik meg az RTL-en futó asztro show szerkesztőit, illetve miért nem szüntetik meg?
Ártatlan, idős emberektől csal el pénzt, sajnos legálisan.
semmi alapja nincsen, amire épül a beszédje a "médiumnak".
Többször néztem bele, nagyon nem tetszik, amit csinálnak az emberekkel.Most például azt mondta,h Tután Kálmán fáraó... szerintem nem ez lehetett a műsorfüzetben, de innen látzik , hogy azt sem tudja, mit beszél.
Na, ugye megmondtam, melyik az undorítóbb...
13:27
13:32: Szerintem viszont de, megérdemli. Az egy dolog, hogy undorító, mocskos dolog, de a hívói teljesen tisztában vannak vele, hogy mit kapnak a pénzükért. Azonban a vivás szarságban is tisztában vannak, mit nyerhetnek miért(a "hány forint van az ábrán"-ban legalább is biztosan, az egyenletesben nem, mert nem mondják el, mi számít pl. egy számnak), viszont hiába mondják be a megoldást, nem kapnak semmit. Ez a különbség a kettő között.
13:27
az idősek nincsenek tisztában vele.
nem védek éppen semmi időst, a családban sincsen olyan időskorú ember, aki betelefonált volna.Egyszerűen undorítónak tartom.(én sem vagyok öreg, sőt, inkább gyerek 15F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!