Hogyan lehet börtönbe záratni (vagy más módon eljárni) a napiszar.com szerkesztőit?
Értem.
Nem tud valaki valamiféle kezdeményezést erre?
És azt se javasoljátok, hogy nem nézzem az oldalt meg. Sajnálom, de mi van ha éppen a családom kerül ki oda? (nem iwiw-myvipről). Ti mit szólnátok?
mondjuk a családod ne rakjon fel netre olyan képeket ami miatt felkerülhet??
ha felteszi mondjuk iwiwre akkor nem mindegy hogy mégegy oldalon kirakják-e?? ha meg normális képet tesz fel azt úgyse rakják ki napiszarra, csak ha olyan cink. De ezt nem értem, hogyha szégyellnek egy képet, hogy kirakják akkor minek teszik fel netre egyáltalán (bármilyen oldalra?)
sehogyse! külföldi szerveren van az egész, a rendörök tehetetlenek
különben meg nem fényképeznek azok senkit le, van elég hülye kép az iwiw-en meg itt-ott
Üldözési mániád van?
Sehogy.
A napiszar kiköltözött Amerikába, ott meg nagyívben tesznek rád.
Ők azt rakják ki, amit a neten találnak, illetve amit az olvasók beküldenek. Nem kell képzelődni...
Nem védeni akarom őket, de kicsit unalmas már a sok napiszaros/puruttyás ... stb. kérdés.
Engem ugyan nem érdekel milyen szerveren vannak.
Üldözési mánia? Jó film.
És ezektől minden kitelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!