Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mitt tennétek a helyemben?

Mitt tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap kintvoltam horgászni és elvették a 130eft-os biciklimet és a kb:50eft értékü horgászfelszerelésem. 3 jól meg termet .... férfi. Azt mondták,ha rájuk merem küldeni a rendörséget megülnek. És nem viccelnek mert ezek állandóan ki be járkálnak a börtönbe évekre. Ez volt az össz vagyonom több mint egy évig gyüjtögettem rá.Túlóra stb... hogy megtudjam venni :(((
2011. aug. 11. 07:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Tedd le a fegyverviselésit.
2011. aug. 11. 16:05
 12/16 compactegon ***** válasza:
51%
gáz-riasztópisztoly, + bullmasztiff.
2011. aug. 11. 17:39
 13/16 anonim válasza:
bullmasztiff, mielőtt vakkantana egyet, már alszik is...
2011. aug. 12. 20:21
 14/16 anonim válasza:
62%

"Hívd ki a Magyar Gárdát"

:D

Bármennyire is hülyeségnek tűnik, ennek van a legnagyobb esélye, hogy segítenek rajtad. :D Rendőrök szarnak az "etnikumtól", és meg is értem miért...

2011. aug. 17. 11:47
 15/16 anonim válasza:
87%
Jut eszembe! Nem 3 jól megtermett ....férfi. Nem így hívják... K@ncigány a becsületes neve.
2011. aug. 17. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha van benned annyi, hogy megnézd merre laknak mijük van autó,motor,bicikli, s merre járnak általában. Ha ezekkel a dolgokkal tisztában vagy akkor kárt már Te is okozhatsz nekik vagy a Magyar Gárda ahogy mások is mondják. Ha nem jársz utánuk mert félsz (ezt nem negatívumként mondom )akkor kénytelen vagy elviselni az ilyen marhák játszadozásait.

Ökörköri

2011. aug. 25. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!