Mitt tennétek a helyemben?
Én személy szerint nem fordulnék a rendőrséghez, több okból:
1: Félnék, hogy tényleg bántanak (borsodi vagyok, nálunk nem ritka)
2: Falubelinek feltörték a garázsát, elvitték a fűnyírót, fűrészt, hasonló cuccokat. Kihívta a rendőrséget, megmutatta ki és hova vitték a cuccokat. A cuccok ott voltak. Mivel a faszi nem tudta igazolni, hogy azok valóban az ő cuccai voltak, nem történt semmi, csak jól megfenyegették és pár nap múlva feldúlták a kertjét: kitéptek, letörtek mindent.
3: Anyukámékhoz betörtek (felfeszítették a hátsó ajtót) kijöttek a rendőrök, ujjlenyomatot, szagmintát nem vettek, mert már úgyis hozzányúltak az ajtóhoz, meg kimentek ők is rajta. A feljelentésről lebeszélték, úgysem találnák meg a tettest.
4: Amikor a kocsinkat feltörték és bejelentettük a rendőrségen (cascos volt), velünk bántak úgy, mint a bűnözőkkel. A helyszínen is úgy beszéltek velünk, mintha mi lennénk az elkövetők, nem pedig a károsultak és 4szer, vagy 5ször be kellett menni a rendőrségre: jegyzőkönyvet aláírni, meg azért, hogy szóban közöljék, hogy nincs fejlemény az ügyben. Persze munkaidőben, hogy ne csak mi örüljünk, hanem a munkáltató is. Vagy hogy meggondoljuk, hogy legközelebb jelentgessünk.
Én ezek miatt nem tennék feljelentést, de lehet, hogy te bátrabb vagy és nincsenek ilyen rossz tapasztalataid.
""Én ezek miatt nem tennék feljelentést, de lehet, hogy te bátrabb vagy és nincsenek ilyen rossz tapasztalataid.""
ááááá nem merném én azt megtenni,agyon is vernének.Örülök,hogy a tegnapi napot is megúsztam kétt pofonnal igaz olyannal,hogy mind a kéttszer elestem pedig 180cm és 90kg vagyok.
Ha falun laksz akkor ne az ottani kis őrsre menj be, hanem a hozzátok tartozó kapitányságra és ott tedd meg a feljelentésedet. Mindent elmondva.
Ha mégis megvernének, akkor legalább legyen nyoma, hogy te már előre jelezted, hogy bántani fognak. Így legelsőnek őket fogják elővenni.
"Ha mégis megvernének, akkor legalább legyen nyoma, hogy te már előre jelezted, hogy bántani fognak. Így legelsőnek őket fogják elővenni."
te hülye vagy?
és ha van gyereke, vagy felesége, és őket is agyonverik?
meg amúgyis, ezek nem szokták nézni, h eltörik a bordád,vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!