Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen legális fegyvert...

Milyen legális fegyvert használhatnék önvédelmi célból?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok, 160 centi, 45 kg, esélytelen hogy testi erőt is használjak.Mi az ami legális és meg tudom magam védeni maximum 3-4 férfitól?

Kérlek, ne írjatok olyat, hogy ne járjak feltűnő, kivágott ruhákba, vagy este, mert egyiket sem szoktam!Mégis fényes nappal rám támadtak már nem egyszer:(

2011. aug. 7. 22:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

1. A hatóság nem véd meg, a törvények se.

2. Másfelől kell megközelíteni a dolgot. Járj bringával, és mire eszükbe jutna kötekedni, betámadni, már odébb vagy. Ne járj ott, ahol ők!

2013. jan. 4. 21:30
 32/33 scoobyhun válasza:

"De négy darab jól megtermett cigány ellen igazság szerint csak egy csoport jelentene elég védelmet."

Mi is így szoktuk.3-4 en szoktunk menni.A városomban afféle

'bőrdzsekis rockerek'vagyunk.A cigányok és cigányfajzatok félnek tőlünk rendesen:) messzire elfutnak ha látnak.Egyébként rendes emberek vagyunk gyakran segítettünk más járókelőknek akiket b@szogattak a cigányok.Egy csajt pl.: a sparban akartak agyonverni az emberek meg le se sz@rták szegény lányt csak a mi kis 'csoportunk' segített neki.

2013. máj. 11. 17:32
 33/33 anonim válasza:
Én a gáz spay- t ajánlom és bicskát is.
2013. júl. 23. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!