Milyen legális fegyvert használhatnék önvédelmi
célból?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, 160 centi, 45 kg, esélytelen hogy testi erőt is használjak.Mi az ami legális és meg tudom magam védeni maximum 3-4 férfitól?
Kérlek, ne írjatok olyat, hogy ne járjak feltűnő, kivágott ruhákba, vagy este, mert egyiket sem szoktam!Mégis fényes nappal rám támadtak már nem egyszer:(
Mármint pisztolyt nem szeretnék. Kicsit fáradt vagyok bocsi:)De köszönöm a válaszokat azért:)
2011. aug. 7. 22:41
12/33 anonim válasza:
Rossz hírem van: esélytelen vagy 3-4 drabális humanoiddal szemben a kis spray-del, még ha egyáltalán elő is tudod húzni. Azzal inkább felbosszantod őket. A mai jogrend szerint használható eszközök közül talán az engedéllyel rejtve viselt gázpisztoly okozhatna némi riadalmat, de nem a látványa, hanem ha hatásosan, gyorsan tudod használni és utána rendkívül gyorsan tudsz elfutni messzire. Aztán később, lehet, hogy akár fel is jelentenek ezek az urak, hogy te megtámadtad őket, a békés állampolgárokat és ezt négyen is tanúsítják. És te szívod meg, ha hiszed, ha nem.
2011. aug. 7. 22:49
13/33 anonim válasza:
használj elemlámpát
2011. aug. 7. 22:54
14/33 A kérdező kommentje:
Ezért nem akarok igazi pisztolyt, mert ha még le is lőnék egyet( ami esélytelen mert megijedek, és remeg a kezem) akkor a többi azt modnja, hogy én támadtam meg a kedves ártatlan barátjukat.És engem ítélnének el. De az se állapot hogy 2 szer majdnem megerőszakoltak FÉNYES NAPPAL.Pedig nem szólok be, nem járok miniszoknyába, magassarkúba, este nem megyek utcára. Ha valakinek van ötlete a kedves fiatalemberek távoltartására, írjon:)
2011. aug. 7. 22:56
15/33 A kérdező kommentje:
Elemlámpát? Miért?
2011. aug. 7. 22:56
16/33 anonim válasza:
2-szer? Meg holnap is arra mész?:)
Úgy látszik, te a potenciális áldozat-típusba tartozol. Ezek az egyedek ezt kilométerekről megérzik és minden alkalommal zaklatni fognak, főleg, ha reagálsz is rá.
Kérj meg valakit, hogy kísérjen el, esetleg te szegődj oda valaki mellé, aki arra jár. Vagy ha lehetséges, válassz másik útvonalat.
2011. aug. 7. 23:05
17/33 A kérdező kommentje:
Mindig máshol bántanak.Tábor, főtér, akárhol. Csak az utcánkba lakó pirított bőrűek mindig beszólnak, közelebb jönnek hozzám, követnek, és nem szeretném, hogy berántsanak a házukba:( És igen, tipikus áldozat vagyok:|
2011. aug. 7. 23:10
18/33 anonim válasza:
Na neked nem gázpisztoly, meg gázspré kell, hanem egy jól megnevelt Rottweiler "kiskutya". Na ez igen sokat tudna segíteni az önbizalmadon, meg a védelmedben sem lenne hiányérzeted. Probálj inkább erre orientálodni.Szerintem itt már nem neked kellene félned. Ám egy ilyen kutyust tartani nagy bátorság kell, de megéri.hidd el.
2011. aug. 7. 23:24
19/33 anonim válasza:
merre laksz?
amugy én is ilyen vagyok csak fiu:)
általába bicajjal járok ha beszól egy kis girnyó cigány g*ci akkor leköpöm a 3.14csába és eltekerek ha többen vannak vagy mondjuk nagy benga állat akkor meg meg se hallom eltekerek
lehet neked is jó lenne egy bicaj mert akkor gorsabb vagy hosszútávon
2011. aug. 7. 23:26
20/33 A kérdező kommentje:
Debrecenben, és a Hatvan utcáról beszélek. És én gyalog járok általában.Kivilágítatlan, és férfi tanárom is mondta, hogy ő nem merne ott végigmenni este(nappal se életbiztosítás)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!