Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen legális fegyvert...

Milyen legális fegyvert használhatnék önvédelmi célból?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok, 160 centi, 45 kg, esélytelen hogy testi erőt is használjak.Mi az ami legális és meg tudom magam védeni maximum 3-4 férfitól?

Kérlek, ne írjatok olyat, hogy ne járjak feltűnő, kivágott ruhákba, vagy este, mert egyiket sem szoktam!Mégis fényes nappal rám támadtak már nem egyszer:(

2011. aug. 7. 22:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ilyen önvédelmi eszköz nincs. Ami hatásos az törvénytelen, ami nem hatásos az felesleges pénzkidobás, ráadásul a legtöbbhöz nem árt valamilyen önvédelmi technika készségszintű elsajátítása.

De négy darab jól megtermett cigány ellen igazság szerint csak egy csoport jelentene elég védelmet.

2011. aug. 7. 23:43
 22/33 anonim ***** válasza:

"Ezért nem akarok igazi pisztolyt, mert ha még le is lőnék egyet( ami esélytelen mert megijedek, és remeg a kezem) akkor a többi azt modnja, hogy én támadtam meg a kedves ártatlan barátjukat.És engem ítélnének el."

Erre van egy roppant egyszerű megoldás: Lelövöd mind a négyet és egyedül a te szavad fog számítani. És fogadj el mégegy jótanácsot: A figyelmeztető lövésről sose feledkezz meg!

2011. aug. 8. 00:20
 23/33 anonim ***** válasza:

"Elemlámpát? Miért?"

Mert akkor látod kik támadtak meg.

2011. aug. 8. 00:21
 24/33 doboszoli ***** válasza:

3-4 támadóval szemben, nincs az az amatőr, és az a legális technika, ami eséllyel veheti fel a harcot.

Meg kell próbálni elkerülni a környéket, vagy nem egyedül járni.

A roti is jó ötlet,(ettől általában tartanak az orkok) csak pl. iskolában, munkahelyen a napközbeni tartása nehezen megoldható.

Önvédelmi technika? Talán Walker a texasi kopó képes erre.

2011. aug. 8. 06:23
 25/33 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire határozottak. Ha csak egy-két beképzelt **** megy közel hozzád, a paprikasprével és egy kis szerencsével elriaszthatod őket.

Ha 3-4 keménylegény jönne, akkor az egyetlen legális megoldás a 10-15 év kemény edzés során számos harcművészet és küzdősport elsajátítása.

A leghatékonyabb megoldás mondjuk a pisztoly lenne, de ez is csak megfelelő kiképzés mellett, bár szinte kizárt, hogy Magyarországon fegyverhordásra engedélyt kapj.

2011. aug. 8. 22:11
 26/33 anonim válasza:

Hát Kicsi lány, meg mondom tömören: KÖLTÖZZ EL

nem muszáj másik kerbe, csak 3-4 utcával odébb... Vagy, mint az elöttem szólok is megemlítették: kutya= rottweiler, Kaukázusi- medveölő , bármi olyan kutya ami vérengző szőrősz, és legalább álva ledönt a lábadról :D

kész, ennyit tudtam mondani... Ja a kutyákra vissza térve: legyen olyan bátor v bolond , hogy 1 ütés után ne merevedjen le, hanem, akkor legyen gyilkos. Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 13. 08:41
 27/33 anonim ***** válasza:
pedig a hatvan utca nem is olyan durva hely.
2011. aug. 22. 18:45
 28/33 A kérdező kommentje:
???4 kocsma van ott... Tele van, fogalmazzunk úgy, hogy rossz emberrrel... 2 ismerősömet ott késelték meg... Mindkettő férfi, az egyiket éjszaka, a másikat délután!:O Közvilágítás az LUXUS, nincsen:)
2011. aug. 23. 13:36
 29/33 anonim ***** válasza:
ismerem a hatvan utcát, csak azt mondtam, hogy vannak olyan helyek ahol a szemedet is kilopják.
2011. aug. 23. 14:48
 30/33 anonim válasza:
pisztoly
2012. febr. 28. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!