Szerintem tehetsz. És ha nem akkor aszt mivel fogják indokolni? "Megsebesíti az embereket." Igen akkor ha be akarnak mászni.
2011. júl. 31. 16:26
2/11 anonim válasza:
Szerintem tehetsz, mert az nem rejtett csapda. De azért érdeklődj utána a rendőrségnél, az a biztos.
2011. júl. 31. 16:31
3/11 anonim válasza:
Áramot nem vezethetsz, még ha kitáblázod akkor se, mert az akár halálos is lehet, ez nem feltétlen lehet halálos. Ha megsérti magát, meg az ő dolga.
2011. júl. 31. 16:39
4/11 anonim válasza:
Tehetsz, nem kell engedélyt kérni senkitől! Ha a linkelt képen láthatót szeretnéd, akkor arra ügyelj, hogy felőled legyen, mert a szomszédhoz, külterületre nem nyúlhat át, ez az alap szabály...... Vagy ha biztosra tudod, hogy a kerítésed beljebb van a hivatalos telek határhoz képest akkor mehet kívülre is!
2011. júl. 31. 16:39
5/11 anonim válasza:
hali
Engem is érdekelne ,hogy hol lehet ilyen pengés drótot vásárolni ugyanis én amiket láttam sajnos soha nem ilyenek voltak.
Többször is utána olvastam ,hogy mik a legjobb módszerei a felhelyezésnek és arra jutottam ,hogy 3 sorban érdemes mégpedig úgy ,hogy kettőt fel a kerítés tetejére 1 pedig lent a földön a sarokban a föld és a fal találkozásánál ,ha valaki mászik akkor essen nagyot és vágja magát össze.
Sok sikert remélem nem kell használni soha :)
2011. júl. 31. 16:46
6/11 anonim válasza:
"1 pedig lent a földön a sarokban a föld és a fal találkozásánál"
Kerítésen belül vagy kívül?
2011. júl. 31. 16:58
7/11 anonim válasza:
Tehetsz. A környékünön olyan kerítések is vannak, ami tégla, és a tetején üvegszilánkok vannak cementbe állítva, és fölötte szögesdrót. Évtizedek óta állnak és nem lettek lebontatva.
2011. júl. 31. 17:03
8/11 anonim válasza:
Nyugodtan lehet szerintem. De szerintem egy magasabb téglafal sem lenne rossz kerítésnek.
2011. júl. 31. 17:14
9/11 anonim válasza:
tehetsz, bár teljesen felesleges, hacsak nem az a célod, h úgy érezd magad mintha börtönben volnál.
2m-nél nem lehet magasabb!
2011. júl. 31. 17:38
10/11 anonim válasza:
Tehetsz, csak ha valaki lopni akar tőled, akkor úgyis levágja vagy szétvágja a kerítésed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!